Baba operasyon!

Bursa’da eşiyle tartışan baba, iki kızını pompalı tüfekle rehin aldı. Özel Harekat Polisi, operasyona hazırlandı. Şüpheli teslim oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ocak 2018 Güncelleme 23 Ocak 2018, 00:00
Baba operasyon!

İÇİNDEKİLER

Eşine sinirlenen koca, kızlarını rehin aldı. Etrafa tehditler savurdu. 5 saat sonunda ikna edildi. Olay dün Bursa'da meydana geldi. Karakola giden Gülüşan Ö.(34) eşi Hamza Ö. (38) ile kıskançlık nedeniyle tartışma yaşadığını belirtti. Kocasının 6 yaşındaki A. ve 9 yaşındaki S. isimli çocuklarını bir odaya kapatıp pompalı tüfek ile rehin aldığını anlattı. Kendisinin ise evden kaçarak kurtulduğunu söyledi. Emniyet güçleri hemen harekete geçti. Kızlarını rehin alan babayla görüşen ekipler ikna etmek için uğraşırken Hamza bir el ateş ederek çocuklarını öldüreceğini daha sonra intihar edeceğini haykırdı. Bunun üzerine Özel Harekat Polisi, devreye girdi.


'SİLAHI BIRAK'
Keskin nişancılar binanın içini gören çevre binaların çatılarına çıkarak güvenlik önlemi aldı. İl Emniyet Müdürü Osman Ak'ın "Bir yıldır işsizmişsin, sana iş olanağı sağlamak için elimden geleni yapacağım, senin ve çocuklarının zarar görmesini istemiyoruz, önce elindeki silahı daha sonra çocuklarını teslim et" demesi üzerine öfkeli adam teslim oldu. Şüpheli gözaltına alındı.