Hızlı ve alevli

istanbul Esenler’de aşırı süratli olan lüks otomobil, sebze yüklü kamyonete çarptı. Paramparça olan araç, alev alev yandı. Korkunç kazada 1’i ağır 4 kişi yaralandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Aralık 2017 Güncelleme 22 Aralık 2017, 00:00
Hızlı ve alevli

İÇİNDEKİLER

Aşırı hız yine faciaya neden oldu. Can pazarının yaşandığı kaza dün İstanbul Esenler'de yaşandı. Aşırı süratli bir şekilde ilerleyen Mehmet Karaca ve Mehmet Bozan'ın içinde olduğu lüks otomobil, kontrolden çıktı. Abdullah Dakak'ın kullandığı sebze yüklü kapalı kasa kamyonete arkadan çarptı. Taklalar atarak metrelerce sürüklendi, motoru ve tüm parçaları koptu. Alev alev yanmaya başladı. Araçtaki Bozan ve Karaca çevredeki sürücüler ve vatandaşlar tarafından son anda kurtarıldı. Otomobilin çarptığı kamyonetin ise arka 2 lastiği akslarıyla beraber koparak yaklaşık 100 metre ileriye uçtu. Feci kazada, Bozan ve Kozan ile kamyonetteki yaralılar Dakak ile Cemak Dakak sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kaza sonrası lüks otomobilin alev alev yanması ve can pazarı cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı. Kaza nedeniyle kamyonetin kasasındaki sebzeler ise yola saçıldı. Trafik aksadı.

300 KİLOMETRE HIZ!
Kazayı gören Gürkan Nuh, "Araç buradan hızlıca geliyordu, biz de o esnada aşağıdaydık. Birden önümüze çıktı bir geldik ki araç yanıyor. Araç kamyonete yandan vurmuş. Arkadaşlar sanırım alkollüydü. Yaklaşık 300 kilometre hızları vardı. Kamyoneti sollamak isterken vurdu ve takla attı. Sonrada alev aldı. Toplamda 4 yaralı var. Sağlık ekipleri yaralıları alıp götürdü" dedi.



BOMBA GİBİ PATLADI
Kaza sonrası lüks otomobil alev alev yanmaya başladı. Patlama da gerçekleşti. O anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.