Vicdan aranıyor!

Selda Çıvak’ı hayattan koparan motosikletli katil, 66 gündür aranıyor. Acılı kardeşi, “Plakasını gören bize ulaşsın” diyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Aralık 2017 Güncelleme 17 Aralık 2017, 00:00
Vicdan aranıyor!

İÇİNDEKİLER

Korkunç kaza, 66 gün önce İstanbul Küçükçekmece'de meydana geldi. Bir mobilya mağazasında muhasebeci olarak çalışan 35 yaşındaki Selda Çıvak, iş çıkışı otobüse binip evinin bulunduğu durakta indi. Sonra da yolun karşısına geçmek istedi. Ancak bu sırada hızla gelen motosikletin çarpması sonucu havada takla atarak yola düştü. Kaza sonrası motosiklette bulunan üç kişiden biri, Selda Çıvak'ın durumunu kontrol etti. Diğer iki kişi olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan talihsiz kadın ise dakikalarca yardım bekledi. Olayı gören vatandaşlar, sağlık ekiplerini aradı. Ambulansın da gecikmesi üzerine yoldan geçen bir sürücü, yaralı kadını alarak çevrede bulunan en yakın hastaneye götürdü. Ancak burada yapılan bütün müdahalelere rağmen Selda Çıvak kurtarılamadı.

'BİR İPUCU BEKLİYORUZ'
Olayı anlatan acılı kardeşi Soner Çıvak, "Motorun çarpması sonucu kız kardeşimiz sürükleniyor. Biri kalkıp sitelerin önündeki güvenliğin oraya giderken diğer iki kişi olay yerinden kaçıyor. Güvenliğe daha sonra vuran motosikletin plakasını sorduğumuzda bilmediklerini söylediler. Çok üzgünüz. Motosikletin plakasını gören veya işiten birileri varsa bizlere ulaşsın. Ya da gereken yerlere bildirsin. Bir ipucu bekliyoruz kardeşime çarpan sürücüyü arıyorum" dedi.