Oy oy Emine!

Türkiye Emine Tunç’u konuşuyor. 3 erkeği yalanlarla parmağında oynattı. Biri mezara, diğeri hapse girdi. Eski kocası ise kayıp.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Aralık 2017 Güncelleme 10 Aralık 2017, 00:00
Oy oy Emine!

İÇİNDEKİLER

ADANA'DAKİ olay filmlere konu olacak cinsten. Emine Tunç 17 yıllık eşi Osman Çiftçi'den ayrılıp, Serdar Ağırağaç'la ilişki yaşamaya başladı. Bu arada 2 çocuk annesi 34 yaşındaki genç kadın, sosyal medya üzerinden 2 çocuk babası Nihat Yıldırım'la arkadaş oldu. Bir süre birlikte olduğu Serdar Ağırağaç'tan ayrılıp Nihat Yıldırım'la aşk yaşamaya başladı.

'DUYUNCA ÇILDIRDIM'
Terk edilmeyi hazmedemeyen Ağırağaç, Emine Tunç'u "Geri dön yoksa çocuklarını öldürürüm" diyerek tehdit etti. Paniğe kapılan genç kadın durumu eski eşi Osman Çiftçi'ye ve beraber yaşadığı Nihat Yıldırım'a anlattı. İki adam plan yapıp Emine Tunç'un eski sevgilisi Serdar Ağırağaç'ı kaçırıp, öldürdü. Olayla ilgili cinayete azmettirdiği öne sürülen Emine Tunç, 'ev hapsi' cezası alırken, katil zanlısı Nihat Yıldırım ve 3 kişi tutuklandı. Firari olan Osman Çiftçi ise aranıyor. Nihat Yıldırım'ın emniyetteki ifadesinde "Emine'nin bana 'ağabeyim' diye tanıttığı Serdar'ın, onun eski sevgilisi olduğunu ve Emine'yi tehdit ettiğini öğrenince çıldırdım. Osman, Serdar'ı bulup bana getirdi. Onu birlikte darp ettik, sonra da vurdum. Emine benim her şeyim. Onun için herkesi öldürürüm" dediği öğrenildi.



Ziya RAMOĞLU