Entrika kraliçesi

Adana’da 2 çocuk annesi kadın, akıllara durgunluk veren bir entrika çevirdi. Eski sevgilisini, yeni erkek arkadaşı ve boşandığı kocasına öldürttü.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Aralık 2017 Güncelleme 09 Aralık 2017, 00:00
Entrika kraliçesi

İÇİNDEKİLER

Cinayetle biten olay sonrası 4 kişi tutuklandı. Emine Tunç'a ise ev hapsi cezası verildi.

3 erkek bir kadın için birbirine girdi. Biri mezara, diğerleri cezaevine gönderildi. Filmlere konu olacak olay Adana'da yaşandı. Yönetici asistanı olan Emine Tunç (34), 17 yıl önce perde dikim işi yapan Osman Çiftçi'yle (41) evlendi. İki çocuğu olan genç kadın kocasından 5 yıl önce boşandı. 41 yaşındaki Serdar Ağırağaç'la ilişki yaşamaya başladı. Bu arada Facebook'ta tanıştığı 2 çocuk babası Nihat Yıldırım'la (32) arkadaş oldu. Ağırağaç'tan ayrılan Emine, Nihat'la yeni bir aşka yelken açtı. İddiaya göre terk edilmeyi hazmedemeyen Serdar Ağırağaç, Tunç'u "Geri dön yoksa çocuklarını öldürürüm" diyerek tehdit etti. Genç kadın durumu eski eşi Osman Çiftçi'ye ve yeni sevgilisi Nihat Yıldırım'a anlattı.

BAŞINDAN VURDU
Erkek arkadaşına ise eski sevgilisini ağabeyi olarak tanıttı. Kendisini ölümle tehdit ettiğini söyledi. İki adam, her yerde Serdar Ağırağaç'ı aramaya başladı. Osman Çiftçi ve iki arkadaşı, Ağırağaç'ı barda darp edip, kaçırdı. Osman Çiftçi telefonla arayıp Nihat Yıldırım'a haber verdi. Yıldırım da, Serdar Ağırağaç'ı Seyhan İlçesine getirmesini istedi. Yıldırım, kaçmaya çalışan Serdar Ağırağaç'ı boynundan ve şakağından vurarak öldürdü. Cesedi boş bir araziye atan zanlılar kayıplara karıştı. Polis, cinayet sonrası Nihat Yıldırım ile ona yardım eden Mehmet Emin Yıldırım'ı Diyarbakır'da yakaladı. Olayla ilgili azmettirici Emine Tunç ve Nihat Yıldırım ve 5 kişi gözaltına alındı. Osman Çiftçi ise kayıplara karıştı.

AĞABEYİ OLARAK TANITTI
Emine Tunç ifadesinde, "Serdar tekrar benimle birlikte olmak istiyordu. Aksi takdirde beni ve çocuklarımı öldürmekle tehdit ediyordu. Ben de durumu boşandığım eşime ve şu an birlikte yaşadığım Nihat'a anlattım" dedi. Yıldırım ise, "Emine, Serdar'ı bana önce ağabeyi olarak tanıttı. Daha sonra önceki sevgilisi olduğunu öğrendim. Boşandığı eşi Osman bulunca Serdar'ı bana getirdi. Tartıştık ve kaçmaya çalışınca vurdum" diye konuştu.

KADINA EV HAPSİ CEZASI
Adliyeye sevk edilen şüphelilerden katil zanlısı Nihat Yıldırım, İhsan Boztay, Gökhan Kaya, Abdülhalim Akça tutuklanırken, Emine Tunç'a ev hapsi cezası verildi. 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı. Osman Çiftçi aranıyor.


Tetiği çeken yeni sevgili Nihat Yıldırım, tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Ziya RAMOĞLU