Yok böyle yağma

Manken Bensu, kendisini senarist olarak tanıtan Orhan H.’ye inandı. İlaçla bayıltılarak yağmalandı. Kadının içtiği meyve suyunda parmak izi bulunan adama dava açıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2017 Güncelleme 24 Kasım 2017, 00:00
Yok böyle yağma

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş'ta yaşayan manken Bensu Gürses (36), geçen yıl bir televizyon dizisine oyuncu arandığını öğrendi. Kendisini senarist olarak tanıtan Orhan H. ile iletişime geçti. İddiaya göre Orhan H., senaryoyu vermek için genç kadının evine gitti.

MEYVE SUYUNA İLAÇ KATTI
Gürses, kendisine senaryo getiren Orhan H.'ye meyve suyu ikram etti. Genç kadın, içeceği içtikten kısa süre sonra baygınlık geçirdi. Sabah kendisine gelen manken, darmadağın olan evinin soyulduğunu fark etti. Para, cüzdan ve telefon gibi eşyalarının çalındığını anlayan genç kadın, olayı polise haber verdi. Gürses'in içtiği meyve suyu bardağında Orhan H.'nin parmak izi tespit edildi. Güzel mankeni ilaçla bayıltıp evini yağmalayan adamın, senarist olmadığı belirlendi. İfadesine başvurulan Orhan H. Gürses'i tanımadığını iddia etti. Orhan H. hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, Bensu Gürses'i ilaçla bayıltıp yağmalayan Orhan H.'nin 15 yıla kadar hapsi istendi. Dava, Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Dilek YAMAN