Madde madde dehşet

Gürcistan uyruklu Marina Lakvekheliani, eski sevgilisinin kimyasal maddeli saldırısına uğradı. Yüzü yandı, tanınmaz hale geldi. Saplantılı aşığının, kadını sürekli taciz ettiği, ölümle korkuttuğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Kasım 2017 Güncelleme 21 Kasım 2017, 01:13
Madde madde dehşet

İÇİNDEKİLER

Eskişehir'de eski sevgili dehşeti yaşandı. Yüzüne kimyasal madde atılan kadın, hastanede tedavi altına alındı... Gürcistan'da bilgisayar öğretmeni olan Marina Lakvekheliani (45) yıllar önce Türkiye'ye geldi. Eskişehir'e yerleşti. İki yıl önce Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı oldu. Kadın bilgisayar öğretmenliği ve çocuk bakıcılığı yaparak geçimini sağlıyordu. Bir süre önce 46 yaşındaki İ.C. ile tanışıp sevgili oldu. İlişkileri 1 yıl sürdü. Marina, ayrılmaya karar verdi. Bu durumu kabullenemeyen İ.C., Lakvekheliani'nin peşine düşüp, ölümle tehdit etti. Gürcü kadın, şikayetçi oldu. Marina Lakvekheliani, önceki gün ise ekmek almak için evden çıktı. Geri dönmek için tekrar yola koyuldu. Her şeyden habersiz adımlarını atmaya devam etti. Bina girişinde eski sevgilisiyle karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. Öfkeli adam, kadının yüzüne kezzap atıp kaçtı. Acı içinde kıvranan Marina, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, ise saldırganın peşine düştü.


Can, Marina Lakvekheliani'ye kezzapla saldırdı. Yüzü, kulağı ve sırtı yanan talihsiz kadın, tanınmaz hale geldi. Hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

CANİ TUTUKLANDI
Polis, kaçan zanlıyı şehir merkezinde yakaladı. Gözaltına alınan İ.C. tutuklandı. Hastanede tedavisi süren kadın can güvenliğinin olmadığını belirterek, şunları söyledi: "Biz ayrıldık, bu da bir şekilde hazmedemedi. Takip ve tehdit etmeyi bırakmadı. Apartmanda geceleri kalıyor. Sokakta her gittiğim yerde karşıma çıkıyor. Olay günü ekmek almış eve dönerken bir anda yüzüme bir şey döktü ve kaçtı. Beni ölümle tehdit ediyor. Koruma talep ediyorum. Can güvenliğim tehlikede. Kendisinin başka olaylardan dolayı da cezaları var"


Saldırgan İ.C. her yerde aranıyor.

Rıdvan UYSAL