Yol bitti

Trafik kazasında yaşamını yitiren Tek Teker Arif Razgatlıoğlu, son yolculuğuna uğurlandı. Motorcu dostları konvoy yaptı. Cenazeye Kenan Sofuoğlu da katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2017 Güncelleme 19 Kasım 2017, 00:00
Yol bitti

İÇİNDEKİLER

Tek Teker lakaplı Arif Razgatlıoğlu (59), üç gün önce Antalya'da motosikletiyle giderken yoldan çıkan bir araçla çarpıştı. Korkunç kazada Razgatlıoğlu ile sevgilisi Ülkü Özcan kurtarılamadı. Acı haberi alan yakınları gözyaşlarını tutamadı. Razgatlıoğlu'nun cenazesi dünya şampiyonu milli motosikletçimiz Kenan Sofuoğlu tarafından alındı. Dün de memleketi Sakarya'nın Adapazarı İlçesi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Orhan Camii'nde kılınan cenaze namazına Kenan Sofuoğlu, Arif Razgatlıoğlu'nun oğlu milli motosikletçi Toprak ile Tümay, ağabeyleri Kadir ve Recep, babası Süleyman Razgatlıoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Razgatlıoğlu'nun cenazesi defnedilmek üzere Erenler Mezarlığı'na götürüldü. Cenaze aracına Razgatlıoğlu'nun fotoğrafını taşıyan motosikletliler tarafından oluşturulan konvoy eşlik etti.

İKİ ÇOCUĞU VARDI
Ari f Razgatlıoğlu, 1962'de Adapazarı'nda dünyaya geldi. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl kafe işletti. 1990'da motosikleti ile 1 haftalık tatil için gittiği Alanya'ya yerleşti. Burada motosiklet kiraladı. Ardından eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da disko çalıştırdı. Evliliğinden Tümay ve Toprak adında iki oğlu dünyaya geldi.