Melania Trump 'vücut dublörü' mü kullanıyor?

Giriş Tarihi 19 Ekim 2017, 00:00 Güncelleme 19 Ekim 2017, 15:59
Melania Trump ’vücut dublörü’ mü kullanıyor?

İÇİNDEKİLER

ABD Başkanı Donald Trump'ın eşi First Lady Melania Trump'ın 'vücut dublörü' kullandığına dair komplo teorileri son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri olarak dikkat çekiyor.

ABD Başkanı Donald Trump'ın Porto Riko'da meydana gelen kasırga felaketi sırasındaki ziyarete eşiyle katılan First Lady Melania Trump'ın vücut dublörü kullandığı dedikoduları hızla yayılıyor.

Trump'ın Porto Riko ziyaretinde, eşi Melania Trump'ın yanında olmasına rağmen kurduğu cümle de dikkat çekti.

"Benimle birlikte tam buraya gelen eşim, Melania Trump" Trump'ın eşi yanında olmasına rağmen kendisiyle birlikte gelen ancak yanında olmayan bir insanı anlatır tonda konuşması ise komplo teorisi seven kişilerin eline koz verir nitelikte....

Bir süredir hakkında bir çok teori üretilen konu, ABD'li oyuncu ve komedyen Andrea Wagner Barton'ın Facebook paylaşımı üzerine daha da alevlendi.

Barton paylaşımında, "Bana mı öyle geliyor yoksa bugünkü konuşmaya sahte bir Melania mı katıldı?" ifadelerini kullanırken paylaşım, on binlerce kez paylaşılarak geniş yankı buldu.

Melania Trump'ın vücut dublörü kullandığına dair komplo teorilerinden biri de First Lady'nin şubat ayından beri Melania Trump'ın yanında görülen ve Gizli Servis ajanı olduğu iddia edilen kişinin vücut dublörlüğünü yaptığı yönünde.

Gezilerde Melania Trump'la birlikte görülen kişi, First Lady'e benzerliğiyle dikkat çekiyor.