Öğretmenim canım benim

Sınıf öğretmeni Caner Sarıoğlu, 3 yıl önce Şanlıurfa’ya atandı. Kısıtlı imkanlara rağmen sunduğu eğitimle öğrencilerinin sevgisini kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2017 Güncelleme 17 Ekim 2017, 00:00
Öğretmenim canım benim

İÇİNDEKİLER

Samsun'da yaşayan sınıf öğretmeni 25 yaşındaki Caner Sarıoğlu, 3 yıl önce Şanlıurfa'nın Harran İlçesi'ne atandı. İlçe merkezine 8 kilometre uzaklıktaki Eski Harran Ortaokulu'nda öğretmenlik yapan Sarıoğlu, kısıtlı imkanlarla sunduğu eğitimle herkesin takdirini kazandı. Sınıfta 20 öğrencisine yaptığı aktivite ve oyunları sosyal medya hesabından paylaştı. O paylaşımlar, binlerce beğeni ve yorum aldı.

DERSTEN KAÇAN YOK
Öğrencilerinin okula gelmek için sabırsızlandığını söyleyen genç öğretmen şunları anlattı: "Samsun'dan Harran'a geleli 3 yıl oldu. Burada kısıtlı imkanlar olabilir ama biz bu imkanları elimizden gelebildiğince zenginleştirmeye çalışıyoruz. Yine bu etkinliklerle öğrencilerimizin gönüllerine kalplerine girmeye çalışıyoruz. Öğrencilerim, okula en erken gelen öğrenciler. Ders zili çaldığında bile öğrenciler okul çevresinde ayrılmıyor. Yarını iple çeken öğrencilerimiz var."