Borç cinneti!

Borç batağına saplanan Sertok Özen, cinnet getirdi. Eşi ve kıznıı katletti. Bacanağı ise tüfeğin namlusunu havaya kaldırarak ölümden kurtuldu..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2017 Güncelleme 16 Ekim 2017, 00:00
Borç cinneti!

İÇİNDEKİLER

Cinnet getiren baba dehşet saçtı. Eşi ve kızını gözünü kırpmadan katletti. Kan donduran olay dün Antalya'da yaşandı. Sertok Özen (54), eşi Hanife Özen'e (47) uzun süredir şiddet gösteriyordu. Kendini affettirmek isteyen Sertok Özen, emekli olunca, krediyle bir ev satın aldı. Ancak aldığı 2 bin TL emekli maaşının bin 500 TL'si taksitlere gittiği için maddi sıkıntıya girdi. Eşiyle aralarındaki tartışmalar daha da arttı. Kadın boşanmaya karar verdi. Annesine destek olmak isteyen çiftin üniversite öğrencisi olan kızları Esra Özen (23) ise kaydını dondurarak, Antalya'da kaldı. Birkaç gün önce Akseki'ye giden Sertok Özen, önceki gece yarısı alkollü olarak eve gitti. Çift yine tartıştı. Cinnet getiren Sertok Özen, pompalı tüfeği alarak önce kuaförlük yapan eşini başından vurarak öldürdü.


Hanife Özden (sağda) ile 23 yaşındaki kızı Esra Özen, hunharca katledildi. Ailenin diğer çocucuğu Şafak Özen ise işte olduğu için katliamdan kurtuldu.

OĞLU İŞTEYDİ!
Ardından silah sesini duyunca odaya koşan kızını katletti. 19 yaşındaki oğlu Şafak Özen işte olduğu için ölümden kurtulurken, tüfek elinde, eşini kendisine karşı kışkırttıklarını düşündüğü bacağı Osman Göçer'in evine giden Sertok Özen, kapıyı çaldı. Göçer ve eşi Emine Göçer kapıyı açar açmaz da tüfeği doğrultarak, "İkiniz de öleceksiniz" diye bağırdı. Göçer silahın namlusunu son anda yukarı kaldırarak eşi ve kendisinin hayatını kurtardı. Saldırgan kaçtı. Polis, peşine düştü.

Erdoğan ÖZTÜRK