VIP Türkler

Dünyanın en pahalı çanta markası Hermes, dünya çapında bin VIP müşteri belirledi. 1 milyon dolar üzeri alışveriş yapan isimler arasında Türkiye’den Derin ve Ender Mermerci, Gülbin Simitçioğlu ve Sema Maliki gibi isimler de yer aldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Eylül 2017 Güncelleme 17 Eylül 2017, 00:00
VIP Türkler

İÇİNDEKİLER

Dizayn ettiği her çanta ile dünyada gündem oluşturan ve taşıması en prestijli çantaları üreten Hermes, özel müşterileri için yeni bir uygulama başlattı. Çantaları ortalama 20-30 bin dolardan (70-100 bin TL) satılan kimi çantaları ise yüzbinlerce dolara çıkan Hermes, kendisinden 1 milyon dolar ve üzeri alışveriş yapmış olan müdavimlerini belirledi. Dünya çapında bin isim belirleyen marka, artık yeni çıkacak ürünlerini öncelikle bu VIP müşterilerine tanıtma hakkı sağladı.



TÜRKİYE'DEN 18 VIP VAR
VIP müşterilere ayrıcı sınırlı sayıda üretilen ürünleri piyasaya çıkmadan alma şansı da verildi. Kreasyonları ilk kez görme imkanı olacak isimler arasında Türkiye'den 18 kişinin bulunduğu öğrenildi. Bu isimlerin başında bir tanesi 128 bin dolar olan birçok Hermes çantası bulunan Derin Mermerci ilk sırada yer aldı. Aynı zamanda Ender ve Yosun Mermerci, Gülbin Semitçioğlu ve Sema Maliki gibi isimler de Hermes'in çok seçkin müşterileri arasında yerini aldı.