Skandal okulu

Düzce Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tacizci olduğu iddia edilen okul müdür Salim Y., olayı ortaya çıkaran öğretmeni sürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Eylül 2017 Güncelleme 15 Eylül 2017, 00:00
Skandal okulu

İÇİNDEKİLER

Düzce'de taciz skandalı patlak verdi. İddialara göre, Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde, okul müdürü Salim Y. ve bazı öğretmenler, kız öğrencileri taciz etti. TAKVİM'in haberi üzerine harekete geçen Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Düzce İl Milli eğitim müfettişleri, söz konusu iddialar ile ilgili olarak soruşturma başlattı. Müfettişlerin, başta tacize uğradıkları iddia edilen, savcılığa dilekçeleri verilen öğrenciler ile görüşecekleri öğrenildi. Tacize uğrayan genç kızların ise ifadeleri alındı. Taciz skandal ile ilgili olarak, beklenmedik bir gelişme yaşandı. Okul yönetimi bir skandala daha imza attı. Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki taciz olayında, öğrencileri dinleyen ve olayı savcılık aşamasına getiren Müdür Yardımcısı Zeynep Özdemir'in, olayı ortaya çıkardığı için, bir başka okula sürüldüğü belirlendi. Bu arada TAKVİM'in 11 Eylül sayılı haberinde, Zeynep Özdemir'in gazetemize hiçbir beyanda bulunmadığını ve açıklamasının sehven girildiğini belirtir, özür dileriz.


Başka bir okula sürülen öğretmen Zeynep Özdemir, adalet bekliyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI
İddialara göre, okul müdürü Salim Y. olmak üzere, bazı öğretmenler kız öğrencileri taciz etti. Olay ortaya çıktı. Milli Eğitim Bakanlığı, soruşturma başlattı.

Mevlüt YÜKSEL