Korku kılığı

Hayatı istismarla geçen Tuğçe Ö., 2 spor yöneticisinin tecavüzüne uğradı. Taciz korkusuyla erkek kılığında dolaşmaya başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Eylül 2017 Güncelleme 11 Eylül 2017, 00:01
Korku kılığı

İÇİNDEKİLER

Mersin'de yaşayan 23 yaşındaki Tuğçe Ö.'nün hayatı cinsel istismarlarla karardı! Tuğçe'nin dramı, lise yıllarında başladı. Bir kadın futbol takımında oynadığı dönemde okula da devam eden Tuğçe, okulun aile birliği başkanı ve 6 öğrencinin tecavüzüne uğradı. Bir süre sonra uyuşturucu ve fuhuş batağına saplandı. Futbol oynadığı dönemde spor yöneticileri A.K. ve M.E.'nin de tecavüzüne uğrayan Tuğçe, bir iş yerine silahlı saldırıda bulunmaktan tutuklandı.




SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU
Cezaevinde 2 aylık hamile olduğunu öğrenen Tuğçe, kızını hapiste kucağına aldı. 5 yıl cezaevinde yattıktan sonra 1 ay önce tahliye olan Tuğçe, kendisine tecavüz eden 2 spor yöneticisinin "Mersin'e terk et" tehditlerine maruz kaldı. 2 spor yönetici hakkında suç duyurusunda bulunan Tuğçe Ö., yine tacize uğramaktan korktuğu için erkek görünümüyle yaşamını sürdürmeye başladı. Kızıyla birlikte koruyucu bir ailenin yanında kalan Tuğçe Ö.'nün şikayeti üzerine spor yöneticileri A.K. ve M.E. hakkında soruşturma başlatıldı.