Kuzen dehşeti

İsmet Kır, teyzesinin kızıyla evlenmek istedi. Ancak aile buna izin vermedi. Cinnet getiren adam, platonik olarak aşık olduğu kuzenini öldürdükten sonra intihar etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Eylül 2017 Güncelleme 06 Eylül 2017, 00:00
Kuzen dehşeti

İÇİNDEKİLER

Samsun'un Terme İlçesi'nde platonik aşık olduğu kuzeniyle evlenemeyen adam cinnet getirdi. Hem sevdiği kadını hem de kendi hayatını bitirdi. Korkunç olay, önceki gün meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan Emine Günay (46), annesi Narin Yıldız'ın (78) evine yerleşti. Günay'a platonik olarak aşık olan teyzesinin oğlu İsmet Kır (53), bu durumu fırsat bilerek sevdiği kadını ailesinden istedi. Ancak Günay, bu teklife olumsuz yanıt verdi. Anne Narin Yıldız da kızını yeğenine vermedi.



​TARLADA CANINA KIYDI
Olumsuz yanıt alan Kır, sevdiği kadını ve ailesini evliliğe ikna etmek için önceki gün tekrar teyzesinin evine gitti. Ancak yine olumsuz yanıt alan Kır, öfkelendi. Taraflar arasında çıkan tartışma şiddetlendi. Cinnet getiren Kır, üzerinde taşıdığı ruhsatsız tabancayı çıkarak, önce Emine Günay'a ardından da teyzesi Narin Yıldız'a ateş etti. Teyze Narin Yıldız yaralanırken, kızı Emine Günay olay yerinde can verdi. Cinayetin ardından evden çıkan İsmet Kır, bir mısır tarlasına gitti. Burada olayda kullandığı tabancayı başına dayayarak yaşamına son verdi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, yeğeni tarafından kurşunlanan Narin Yıldız, hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi. Çılgın aşık ve öldürdüğü kuzeni, yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.

Hamza ALP