Son nefeste yakalattı

İzmir’de Ersin Coşkun, karşı dairesine taşınan iki genç kızı taciz ettiği iddiasıyla öldürüldü. Cinayetin yeni ayrıntıları ortaya çıktı. İşsiz olan gencin, “Beni komşularımın yakınları vurdu” diyerek son nefesinde katillerini söylediği belirlendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Eylül 2017 Güncelleme 03 Eylül 2017, 00:00
Son nefeste yakalattı

İÇİNDEKİLER

Korkunç olay 26 Ağustos'ta İzmir'de yaşandı. İddialara göre, Ersin Coşkun, olaydan 3 gün önce karşı dairesine taşınan Özge A. (23) ile Selin A.'yı (22) rahatsız etmeye başladı. Gece yarısı dairenin zilini çalıp, "Burada bir teyze vardı. O buradan taşındı mı?" diye sordu. Coşkun bir gün sonra yine gece geç saatlerde zili çalıp, aynı soruyu sordu. Bu durumdan rahatsız olan genç kızlar, emlakçıyı, sonra da erkek arkadaşları Ali Acar (30) ile Salim Aksu'yu (29) aradı. Emlakçı Mustafa Kara, Çoşkun'un kapısını çaldı. Ancak açan olmadı. Bunun üzerine kızların sevgilileri Ali Acar ve mobilya ustası evli, bir çocuk babası Salim Aksu, geldi. İkili, yanlarına aldıkları 5 kişi ile Coşkun'un kapısını çaldı. Kapı açılır açılmaz içeri giren grup, Coşkun'u önce dövdü, ardından da bıçaklayıp, tabancayla vurdu. Sonra da kaçtı. Bina sakinleri polis ve sağlık ekiplerini aradı.

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'
Eve giden ekiplere, ayaklarından yaralı olduğu için kapıyı açamadığını söyleyen Coşkun, "Ağır yaralıyım. Ölmek istemiyorum. Kapıyı kırın içeri girin" dedi. Bunun üzerine görevliler kapıyı kırıp, içeri girdi. Yaralı genç, hastaneye kaldırıldı. Aşırı derecede kan kaybeden Ersin Coşkun, ölmeden kısa süre önce "Beni karşı komşularımın yakınları vurdu" dedi. 29 Ağustos'ta ise hayatını kaybetti. Polis ekipleri, Ali Acar, Salim Aksu, emlakçı Mustafa Kara ve iki genç kızın da bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı. 7'si tutuklandı. Olayla ilgili bir kişinin arandığı öğrenildi.

Ceyhan TORLAK