Fena kastı!

Spor eğitmeni Oytun Ö., iddiaya göre vücutçu Ömer Purnal’a kafa attı. Burnu kırıldığı için dünya şampiyonasını kaçıran genç, 40 bin TL’lik dava açtı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Eylül 2017 Güncelleme 01 Eylül 2017, 00:00
Fena kastı!

İÇİNDEKİLER

Vücut geliştirme sporunda 2015'te Türkiye 5'incisi olan Ömer Purnal, geçen yıl şampiyonaya hazırlanmak için eğitmenliğini Oytun Ö.'nün yaptığı Maslak'taki spor salonuna gitti. Burada çalışmalara başlayan Ömer Purnal ile Oytun Ö. arasında soğukluk yaşandı. İki sporcu arasındaki gerilim bir türlü dinmedi.

ÖFKESİ DİNMEDİ
İddiaya göre, salonda çalışmaya devam eden Purnal'a eğitmen Oytun Ö. sözlü sataşmada bulundu. Gerilen ortama rağmen Oytun Ö.'ye karşılık vermeyerek çalışmasına devam eden Purnal, bir süre sonra antrenmanını tamamladı. Siniri geçmeyen eğitmen Oytun Ö. spor malzemelerini yerine koymadığı bahanesiyle Purnal'ın üzerine yürüdü.

ŞAMPİYONLUK GİTTİ
Oytun Ö. kendisine, 'Beni mi takip ediyorsun' diye karşılık veren Purnal'a kafa atarak saldırdı. Araya girenlere de saldırdığı iddia edilen eğitmen, Ömer Purnal'ın burnunu iki yerinden kırdı. Hastaneye giden genç adam ameliyat oldu. Burnunun kırılması nedeniyle 20 Eylül 2016'daki ş ampiyonaya katılamayan Purnal'ın vücut geliştirme şampiyonasında favoriler arasında gösterildiği belirtildi. Bir yıllık emeğinin boşa gittiğini belirten Ömer Purnal, İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne 10 bin TL maddi 30 bin TL de manevi tazminat davası açtı. Purnal ayrıca eğitmen Oytun Ö. hakkında savcılığa 'kasten yaralama' suçundan şikayetçi oldu. Dava sürüyor.

Ümit UZUN