Doktor hatası!

Sanal alemde aşk arayan doktor A.A. dolandırıldı. Sahte mühendisin evlililk vaadiyle kandırdığı talihsiz kadın, evini sattı bu da yetmezmiş gibi icralık oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ağustos 2017 Güncelleme 21 Ağustos 2017, 00:00
Doktor hatası!

İÇİNDEKİLER

Sosyal medyada evlilik vaadiyle kandırılan kadınlara bir yenisi daha eklendi. Ankara'da yaşayan kadın doktor A.A. da böyle bir tuzağın kurbanı oldu. Kendisiyle evleneceğini söyleyen H.G. için evini satan, bankalardan çektiği kredileri ve kredi kartlarını teslim eden A.A. hem terk edildi hem de icralık oldu. Hacer Önoğlu Ülger'in haberine göre; yalnızlıktan sıkılan A.A., sosyal medya üzerinden tanıştığı H.G'ye gönlünü kaptırdı. Kendisini elektrik mühendisi olarak tanıtan H.G. ile ilişki yaşamaya başladı. Sahte aşık kısa bir süre sonra A.A.'nın evine taşındı.

AİLESİ UYARDI AMA...
Çift evlilikle ilgili hayaller kurarken H.G., "Seninle evlenmeyi çok istiyorum ama yeni boşandığım için maddi olarak hazır değilim" dedi. A.A. mutluluklarının önündeki tek engeli kaldırmak için evini satışa çıkardı. Birkaç bankadan çektiği kredileri ve kredi kartlarını hiç düşünmeden sevgilisine teslim etti. Hatta birlikte kullanmak için yeni bir otomobil aldı. Paralarla iş kuracağını söyleyen H.G., İskenderun ve Antalya'da açtığı ofislerin masraflarını da A.A'nın kredi kartlarıyla karşıladı. Ancak aşktan gözü kör olan doktorun ailesi tedirgindi. A.A.'ya, "Bu adamı ne kadar zamandır tanıyorsun ki. Bunca yıllık emeğini neden böyle savuruyorsun" diye sordular. Ancak A.A., "Biz evleneceğiz. Aramızı bozmaya çalışmayın" diyerek rest çekti ailesine. Paraları alan, doktorun evini sattıran H.G. bir daha eve gelmedi. A.A., defalarca aradı ama cep telefonu da kapalıydı. Talihsiz doktor terk edildiği yetmezmiş gibi çektiği kredilerin ve kredi kartlarının borç yükünün altından kalkamaz oldu. Bir süre sonra evine icra gelen A.A, hem duygusal hem de maddi açıdan büyük bir çöküntüye uğradı.