Estetik operasyon

Kendisini estetikçi olarak tanıtıp 4 kişiye sahte dudak dolgusu yapan Soner Gülnaz, 5 gün önce firar etti. Hedefi Yunanistan’a gitmekti. Ancak hayalleri, 6 saat pusuda yatan polisin özel operasyonuyla sona erdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ağustos 2017 Güncelleme 16 Ağustos 2017, 00:35
Estetik operasyon

İÇİNDEKİLER

Türkiye, hemşire Merve Keleş'in silikonlu dudaklarını görünce şoke oldu. Genç kadını bu hale getiren sahte estetikçi Soner Gülnaz skandalın ardından, daha önce karıştığı hırsızlık suçundan dolayı yakalanıp cezaevine konuldu. Kendisini doktor olarak tanıtarak genç hemşire ile birlikte 4 kişiye dudak dolgusu ve botoks yapan kuaför Gülnaz, cezaevinden kaçmayı başardı. Ancak 5 gün sonunda film gibi operasyonla yakalandı. 10 Ağustos akşamı Adana Açık Ceza İnfaz Kurumu'ndan firar eden Soner Gülnaz'ı yakalamak için Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği tarafından özel ekip kuruldu. Gidebileceği tüm adreslere şok baskınlar yapılan Gülnaz'ın, Mersin'den Yunanistan'a kaçmaması için de önlem alındı. Polis, Gülnaz'ın önceki gece Seyhan İlçesi'ndeki Yeni Bey Mahallesi'nde bir evde saklandığını tespit etti. Evin etrafına pusu kuran polisler, 6 saat sahte estetikçiyi bekledi. Eve gelmek için sokağa giren Soner Gülnaz, kıskıvrak yakalanıp gözaltına alındı.

SWİNGER ÇETESİNİ ANLATTIM
Adliye çıkışı gazetecilere, açık cezaevinde şiddet gördüğünü, kapalı cezaevinin daha iyi şartlarda olduğunu ve bu nedenle firar ettiğini söyleyen Soner Gülnaz, şu iddialarda bulundu: "Adanalıyım. Swinger çetesini ortaya çıkarttım. Her şeyi biliyorum. Cezaevinde üzerime adam saldılar. 2 gardiyandan şiddet gördüm. Bana değişik şeyler yaptılar."