Kapıya koyarız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti içindeki değişiklik için net konuştu: Yol yakınken nerede, FETÖ ile bağlantısı olan varsa hemen bize bildirin. Anında kapıya koyacağız.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Ağustos 2017 Güncelleme 14 Ağustos 2017, 01:54
Kapıya koyarız

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da Expo Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu. Teşkilata FETÖ ile mücadele mesajları veren Erdoğan şunları söyledi:

YOLUNU KAYBEDENLER OLDU: Partimiz içinde de yolunu kaybedenler elbette oldu. Milletvekillerinden, belediye başkanlarından, teşkilat mensuplarından bazı firelerle elbette karşılaştık fakat yaşadığımız saldırının büyüklüğünü dikkate aldığımızda bunların sayısı ve oranı çok küçük.

FETÖ BAĞLANTISI OLANLARI BİLDİRİN: Partimizin çatısı altında FETÖ ile iltisakı olanları asla barındıramayız. Yol yakınken nerede, FETÖ ile bağlantısı olanlar varsa hemen bize bildirin. Anında kapıya koymaya mecburuz. Kafasında projesi bulunmayan, ilkelerimize tüm benliği ile bağlı olmayan hiç kimse AK Parti'de yönetici konumuna gelemez.

YAZIKLAR OLSUN: Ana muhalefet partisinin başındaki şahıs bir Alman dergisine röportaj veriyor. Alman yatırımcıları buralara gelmesin diye yalvarıyor. Türkiye'de kimsenin can ve mal güvenliği yokmuş. Önce sözlerini inkar etmeye çalıştı, bu defa pişkince 'Ben bunları her yerde söylüyorum' diye işin içinden sıyrılmaya çalıştı. Yazıklar olsun. Ne desek boştur.

KILIÇDAROĞLU'NUN BAĞLANTISI ÇIKABİLİR: Eğer yakında, bu içeride olan zat (Enis Berberoğlu) ile alakalı Kılıçdaroğlu'nun bağlantısı çıkarsa şaşmayın ha... İçeriden değişik haberler alıyorum. 'Buradan çıktım, çıktım, çıkmadığım takdirde açıklamalarda bulunacağım.' diyor içerideki zat.

EREN'İN ANNESİ İLE KONUŞTUM: Az önce Eren'in annesiyle görüştüm. Eren, 13 kardeş. Ayşe Hanım'ın 13 evladı vardı 1 tanesi de Eren'di. Bana dedi ki, "Siz en az 3 dediğiniz zaman ben, 'Yanlış mı yaptım?' diye düşündüm" dedi. Ona dedim ki, "Olur mu hiç. Sen cenneti 13 evladınla teminat altına aldın inşallah."