Duman oldu!

Antalya’da Mustafa Turşah, yangında evini, imam nikahlı eşini ve 70 bin TL değerindeki mal varlığını kaybetti. Karısının sevgilisiyle kaçtığını ise sosyal medyadan öğrendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Ağustos 2017 Güncelleme 13 Ağustos 2017, 00:00
Duman oldu!

İÇİNDEKİLER

Yangından dram çıktı... Olay 8 Ağustos'ta Antalya'da yaşandı. 37 yaşındaki Mustafa Turşah ve imam nikahlı eşi Meral K.'nın evinde yangın çıktı. Alevleri görenler, itfaiye ekiplerine haber verdi. Yangına kendi çabalarıyla müdahale eden bina sakinleri, Turşah'ın ilk eşinden olan oğlu 6 yaşındaki Y.T.'nin tek başına olduğunu fark etti. Kapıyı kırıp, içeri girdi. Çocuğu kurtardı. Bir organizasyon şirketinde çalışan Mustafa Turşah, olayı haber alır almaz hastanedeki oğlu Y.T.'nin yanına gitti. Oğlunun "Annem beni bırakıp ağabeylerimin yanına gitti" sözleri üzerine karısını aradı. Ancak cevap alamadı. Turşah, biriktirdiği 24 bin lira ve 15 bin TL değerindeki ziynet eşyalarının yerinde olmadığını gördü. Otomobili de yoktu. Talihsiz adam, dini nikahlı eşi Meral K.'nin soyadını bilmediği İbrahim adlı erkekle kaçtığını sosyal medya hesabındaki paylaşımlardan öğrendi. Çıkan yangında evini, resmi nikahsız eşini hem de yaklaşık 70 bin TL değerindeki mal varlığını kaybeden Mustafa Turşah, tek tesellisinin oğlunun kurtulması olduğun söyledi. Sözlerine ise şöyle devam etti:

'GÜZEL HAYATI KALDIRAMADI'
"Bulunduğu yer çok kötü ve berbattı. Onu bir bataklıktan çıkardım. Bir insan kendisini bataklıktan kurtaran kişiye bunu yapmaz. İhtiyacı olsaydı,parayı alıp kaçmasına gerek yoktu zaten. Ben verirdim. Çünkü sonuçta geldiği ortam, bulunduğu ortam belliydi. Hiçbir şeye ihtiyacı yoktu. Lüks hayat yaşıyordu. Üstüne üstlük babasının maaşını alıyordu. Parayı alıp gitmesi hiç hoş değil. Fazlasını verirdim. Hep de verdim. Hep de istediğini yaptım. Altında arabası var. Maaş alıyor. Bu güzel hayatı herhalde kaldıramadı. Sanırım yeniden eski hayatına, gazinoya döndü."