Adana hızır acil

Motosiklet sürücüsü Mehmet Deveci, kamyonla çarpıştı. Yaralandı. Kazayı gören Adanalılar, sıcaktan etkilenmemesi için yaralıya uzun süre çarşafla gölgelik yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Temmuz 2017 Güncelleme 31 Temmuz 2017, 01:07
Adana hızır acil

İÇİNDEKİLER

Türk halkı, yardımseverliğiyle yine tam not aldı. Adana'da bir motosiklet sürücüsü, kamyonetle çarpıştı. Olayı gören vatandaşlar, sıcaktan etkilenmemesi için yaralıya çarşafla gölgelik yaptı. Olay dün Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda yaşandı. Hüseyin Kalyon'un kullandığı kamyonet, pizza servisi yapan motosikletli Mehmet Deveci ile çarpıştı. Kamyonetin motosiklete çarpması sonucu yere savrulan Deveci, yaralandı. Olayı gören vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerini çağırdı.



BİR AN OLSUN AYRILMADILAR
Bu arada Adana'da hava sıcaklığının nem ile birlikte 45 dereceyi aştığını dikkate alan vatandaşlar, yaralıya hayati bir müdahale yaptı. Sağlık ekipleri gelene kadar buldukları çarşafla yaralıya gölgelik yaptı. Kamyonet sürücüsü gözaltına alınırken vatandaşlar, ambulans gelene Deveci'nin başından ayrılmadı. Bir süre sonra olay yerine ulaşan sağlık ekipleri yaralıya ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Deveci'nin sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Yaralıya gölgelik yapan vatandaşlardan Yahya Çelik, "Adana'da havalar çok sıcak yaralının daha fazla etkilenmemesi için ona gölgelik yaptık. Olduğu yerden de hiç kıpırdatmadık. Biz insanlık görevimizi yaptık" açıklamasını yaptı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.