Bir yıldız kaydı!

90’lı yılların pop yıldızı Harun Kolçak, aramızdan ayrıldı. Sanatçı dostları, üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı. Ünlü şarkıcı, bugün Teşvikiye Camii’nde kılınacak öğle namazının ardından Bursa’da annesinin mezarına defnedilecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Temmuz 2017 Güncelleme 21 Temmuz 2017, 00:00
Bir yıldız kaydı!

İÇİNDEKİLER

Türk müziğine besteleriyle ve müzikleriyle damga vurmuş olan ünlü sanatçı Harun Kolçak bir süredir prostat kanseri tedavisi görüyordu. Önceki gün hayata gözlerini yumdu. Sanat camiası yasa boğuldu. Sevilen sanatçı Kolçak için sosyal medyada ünlü sanatçılar tarafından başsağlığı dilekleri gönderildi. Harun Kolçak'ın cenazesinin bugün öğlen namazında Teşvikiye'den kalkacağı, ikindi namazında da Bursa Gemlik'te annesinin yanında toprağa verileceği öğrenildi.

'ALIN YAZISI DEĞİŞMEZ'
Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Yeşilçam'ın ünlü aktörlerinden Eşref Kolçak ise şunları söyledi: "Benim de mezarım orada. Eşimin yanına kendi mezarımı da yaptırdım. Annesinin mezarının üzerine defnedilecek. Televizyonlar iki saatten fazladır yayın yapıyor. Sanat arkadaşları konuşuyorlar. Mukadderat, bunu değiştiremezseniz. Ne yaparsanız yapın, alnınıza ne yazılmışsa onu yaşarsınız. Sağlık sorunlarım sebebiyle İstanbul'daki törene katılam ayacağım."


Baba-oğuldan geriye bu fotoğraf kaldı. Eşref Kolçak, "Hastanedeyken doktoruyla görüştüm, 'Verdiğimiz ilaçların hiçbirini almamış' dedi. Allak bullak durumdayım. Ne söylesem benim için hiçbir şey ifade etmez. Kısmet buymuş. Bundan sonraki yaşamımızda tek başımıza kalmış olacağız ama ben hiçbir zaman tek başıma değilim" diye konuştu.

SANAT CAMİASI YASA BOĞULDU
Harun Kolçak, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sanat camiası yasa boğuldu. Ünlü isimler, üzüntülerini sosyal medyadan paylaştı. İşte onlardan bazıları;
Deniz Seki: "Senin gibi bir değer, bu kadar erkenden bizi nasıl terk eder? MUKADDERAT tarifsiz bir üzüntü bu. Çok kıymetliydin nurlar yağsın üzerine..."
Mehmet Ali Erbil: "Canım kardeşim nurlar içinde uyu"
Şahan Gökbakar: "Güzel adam nurlar içinde yat..."
Yonca Evcimik: "Harun Kolçak... Güzel zamanları beraber omuzladığımız sanatçılardan biri.. Güzel insan.. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum."
Hakan Altun: "Allah rahmet eylesin, mekanın cennet olsun güzel yürekli insan.