Buyurun buradayız!

15 Temmuz’un yıldönümünde halk sel olup meydanlara aktı. Destanın başladığı yer olan Şehitler Köprüsü’nde ise 5 milyon vatandaş vardı. Darbesavar halk, sosyal medyadan 15 Temmuz günü Erdoğan’ın uçağını tüm dünyada hedef haline getiren Stratfor’a bu fotoğraf ile mesaj gönderdi: Konum veriyoruz, aramanıza gerek yok.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Temmuz 2017 Güncelleme 17 Temmuz 2017, 01:59
Buyurun buradayız!

İÇİNDEKİLER

15 Temmuz 2016, tarihe kendi vatandaşlarına kurşun sıkıp bomba atan kalleşlerin ihaneti olarak geçtiği kadar tankların önüne yatıp, kurşunlara göğüs geren bir halkın destanı olarak da akıllara kazındı. Bu şanlı günün yıldönümünde milyonlar bir kez daha sokaktaydı. Şehitlerini yad etmek ve gazilerini onurlandırmak, eşsiz destanın kutlamasını yapmak için direniş noktalarına akın eden vatandaşlar aynı zamanda kalleşleri de unutmadı. Pensilvanyalı teröristbaşı ve onun peşinden koşanlara idam isteyen millet, FETÖ'nün hem içeride hem dışarıdaki yardakçılarını da unutmadı.

BEŞ MİLYONLUK DEV CEVAP
FETÖ ile aynı sözleri paylaşan, teröre kalkan olma niyetinde olan yurt içindeki maşalara bolca slogan atan kalabalık, yurt dışındaki FETÖ ve terör destekçilerine ise sosyal medya aracılığıyla ulaştı. Darbe girişimi gecesi, Marmaris'ten havalanarak İstanbul'a doğru uçan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan kılpayı darbecilerden kurtulurken, ABD gizli servisi CIA'nın yan kuruluşu olan Stratfor, Erdoğan'ın uçağının rotasını Twitter üzerinden canlı olarak yayınlamıştı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde toplanan milyonlarca vatandaş Stratfor'un bu yayınını unutmadı ve dün 5 milyon kişilik buluşmanın görüntülerini Stratfor'un sosyal medya hesaplarına "Konum istiyorsanız, aramanıza gerek yok. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve 5 milyon vatandaş buradayız" mesajını gönderdi.



Stratfor, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın uçağının güzergahını Twitter'dan yayınlamıştı.


TÜRKİYE SOKAKTA
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın "Pazar gecesi 24'e kadar nöbetteyiz" çağrısı ile milyonlar bir kez daha demokrasi nöbetine başladı. 81 ildeki direniş noktalarına binlerce insan akın etti. Bu alanlarda sabahlayan vatandaşlar dün gece geç saatlere kadar nöbet yerlerini terk etmedi.