Can kulağı

Sivas’ta yaşayan öğretmen Sedat Bayiskit’in kulağına sinek kaçtı. Doktorların tedavi sırasında kulağına alkol enjekte etmesiyle sağır kaldı! Savcılığın soruşturma açmadığını belirten Bayiskit, eski sağlığına kavuşmak istediğini açıkladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2017 Güncelleme 11 Haziran 2017, 00:38
Can kulağı

İÇİNDEKİLER

Öğretmen Sedat Bayiskit, kulağına giren sineği çıkartmak için gittiği hastanede, yanlış tedavi sonucu başına gelmeyen kalmadı! Zarı delik olan kulağına alkol dökülen Bayiskit, sağır kaldı! Olay 1 buçuk yıl önce Sivas'ta yaşandı. Daha önce iki kulak zarı delik olan beden eğitimi öğretmeni Sedat Bayiskit'in kulağına sinek kaçtı. Soluğu Sivas Numune Hastanesi'nde alan öğretmen, durumu doktorlara anlattı. İlk önce cımbızla sineği almaya çalışan doktor, "Bunu öldürmemiz gerekiyor" açıklamasını yaptı. Başyiskit'in izni olmadan kulağına alkol enjekte etti! Dökülen alkolün ardından Bayiskit, kusmaya başladı, ardından da bilinci kapandı. Sineğin daha da ileriye gittiğini belirlenmesini ardından Kulak Burun Boğaz uzmanı çağrıldı.

DOKTORDAN AÇIKLAMA YOK
Ameliyat ile sinek çıkarıldı. Ancak öğretmenin hayatı bir daha eskisi gibi olmadı. Baş dönmesi bir türlü düzelmeyen, bu yüzden de yürüyemeyen Bayiskit, 120 desibelin altındaki sesleri duymamaya başladı. Bayiskit'in şikayetine rağmen savcılık, soruşturma açmadı. Yüzde 41 engelli raporu olduğunu belirten öğretmen Bayiskit, şunları anlattı: "Benim sağlığım bozuldu. Yürüyerek gittiğim hastaneden sakat çıktım. Bunun hesabı sorulsun. İhmal varsa tespit edilip cezası verilsin. Şikayetime rağmen soruşturma bile açılmadı. Benim tek beklentim eski sağlığıma kavuşmak. Ben onlardan hiçbir şey istemiyorum. Sadece bana eski sağlığımı versinler. Öte yandan müdahaleyi yapan doktor Ş.Ö, hakkındaki iddiaları yanıtlamadı.