Brüksel la'hanna'sı - Türk Julliası

Kanadalı eski manken Hanna Bohman, terör örgütü YPG’ye katıldı. AB’nin başkenti Brüksel’e gidip terör örgütü için hem silah hem militan topladı. TAKVİM haber yapınca “Türk medyası beni hedef alıyor” diye yazdı... Kan lobisinin hainliğine en büyük tokadı ise Rus güzel attı. Euroleague Final-Four için İstanbul'a gelen CSKA dansçısı Julia Khrunna, Türkiye'ye övgüler yağdırdı: Türk halkı çok sıcak kanlı. Onları çok seviyorum

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2017 Güncelleme 19 Mayıs 2017, 02:03
Brüksel la’hanna’sı - Türk Julliası

İÇİNDEKİLER

Küresel terör, Türkiye'yi dört bir yandan sarmaya kalktı. Onlardan biri de Kanadalı bir kadındı. Kod adı Tiger Sun'dı... 46 yaşındaydı... Bir zamanlar podyumların en ünlü isimleri arasındaydı. Ancak Hanna Bohman, işi gücü bırakıp soluğu terör örgütü PYD/ YPG'nin yanında aldı. 2015 yılında terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan PYD/ YPG saflarına katıldı. Hatta hainlerin kadın kolu olan YPJ'nin sözde komutanı olarak Kobani'de sahneye çıktı. Ancak terör örgütü hızla kan kaybetmeye başlayınca, Hanna Batı'da cirit attı. Avrupa'ya gidip kapı kapı dolaştı. Avrupa Birliği'nin başkenti olan Brüksel'e de uğradı. Ardından Almanya'da terörist aradı. Avrupa'daki PYD/YPG ve PKK dernekleri Bohman'ı bizzat ağırladı. TAKVİM bu hainliği haber yapınca, Hanna neye uğradığını şaşırdı. Fotoğraf paylaşım sitesi Instagram'da sahneye çıktı. Kendi adına açtığı hesaptan TAKVİM'i hedef aldı. "Türk medyası beni ajan olarak gösteriyor. Ancak ben özgürlük savaşçılarına destek veriyorum" diye yazıp terör örgütü YPD/YPG ile uzantılarına "savaşçı" muamelesi yaptı. Bu ifadeler Bohman'ın kanlı yüzünü ortaya çıkardı. Bohman, kan lobisinin emrine girerken, Rus güzel Türk milletine sahip çıktı. İstanbul'da bu akşam başlayacak olan Euroleague Final-Four öncesi Rus dansçı Julia Khrunna Türk halkına övgüler yağdırdı. Rusya'nın başkenti Moskovo'da yaşayan Julia, en yakın arkadaşının bir Türk olduğunu açıkladı. Daha önce 3 kez Antalya'ya geldiğini anlattı. İstanbul'da bulunduğu için de çok mutlu olduğunu belirtip şu açıklamayı yaptı: "Türk insanları çok sıcak kanlı, çok misafirperver. Ayrıca dansı ve dans etmeyi de çok seviyorlar. İstanbul ise çok güzel bir şehir..."


Hanna Bohman, terör örgütünün kıyafetini üzerinden çıkarmıyor. Kolunda ise hem Kanada bayrağı hem de YPJ'nin amblemi yer alıyor.


89-60-89 ölçülerinde olan Julia, aynı zamanda dünyaca ünlü bir manken. 1 yıldır da CSKA'nın dans grubunun dansçısı olarak görev yapıyor.