FETÖ-ABD etle tırnak gibi

Nurettin Veren, FETÖ’nün NATO’ya nasıl adam yetiştirdiğini anlattı: Kurmay yüzbaşı seviyesinde sınavla ABD ve İngiltere’ye asker gönderdiler. Bunlar ABD’nin tam sadakat testlerini geçti ve Türkiye’de önemli rütbelere getirildi. 15 Temmuz gibi, zamanı geldiğinde ortaya çıktılar

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mayıs 2017 Güncelleme 15 Mayıs 2017, 01:37
FETÖ-ABD etle tırnak gibi

İÇİNDEKİLER

TAM UYUMLU ABD'Lİ OLDULAR:
FETÖ'nün askerleri, ABD'de kurslarda kaldı. 4-5 sene kalanlar oldu ihtisas adı altında. 4-5 yıl yabancı ailelerin evlerinde kaldılar. Önder Aytaç bunlardan biriydi. O aileler, tabiri caizse bunların ciğerinin beyninin röntgenini çekti. Ve bunların tam uyumlu bir İngiliz, tam uyumlu bir ABD'li olduğuna dair raporlar verdi. Ardından bunlar Türkiye'de önemli makamlara getirildi. Aynısı askerler için de geçerli.

SADAKAT TESTİNDEN GEÇTİLER:
Sadakat testinden sonra bunlar güven almışsa, Türkiye'de uyuyan hücre olarak kullanıldı. Türkiye'ye bağlı, vatanperver yaşadılar. Bunlar, düğmeye basıldığı zaman Türkiye'yi değil, ABD'nin sözünü dinleyecek şekilde yetiştirildi. Onun için saklandı. Bunu biz geçmişte defalarca gördük. En son 15 Temmuz'da gördük. Düğmeye hep NATO'nun merkezi olan ABD'den basılıyor.

ALMAN ORDUSU KURMUŞLAR:
FETÖ'nün en önemli isimlerinden biri Mehmet Ali Şengül... Şu an ABD'de firari.. Bütün dünyada dolaşan 300 gizli imamdan biri... FETÖ'nün beyin takımından... Bu adam bir konuşmasında Gülen'in Alman ordusunda da adam yetiştirdiğini söyledi. Başka ülkelerde de ordu kurduklarını söylüyorlar. Bunlar her alanda ortaklar. Onun için NATO bu bunlara maaş da verir, ev de verir.

CIA'NIN YAPAMADIĞINI YAPTILAR:
FETÖ, NATO'ya öyle bir destek veriyor ki bu desteği Pentagon, CIA bile veremiyor. "Orta Asya'da 50 yılda yapılamayacak işi siz altın bir tabakta sundunuz" diyor. Bunlar Rusya'nın kontrolünden çıkan Orta Asya ülkelerinde İngilizce'yi yaydılar ve ABD düşmanlığını azalttılar. Bunu ABD 100 milyar dolar harcasa yapamazdı. Bu kadar kullanışlı bir örgütü ABD verir mi?