Dile kolay!

Servet çantası Taksim’de turist bir çiftin bebeğinin dili boğazına kaçtı. Anne feryat edip ağlamaya başladı. Bu sırada tesadüfen oradan geçen bir doktor, bebeği kurtardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2017 Güncelleme 12 Mayıs 2017, 01:09
Dile kolay!

İÇİNDEKİLER

İstanbul Taksim'de Cumhuriyet Anıtı önünde önceki gün hareketli anlar yaşandı. İddiaya göre, turist bir çiftin bebeğinin dili henüz bilinmeyen bir nedenle boğazına kaçtı. Bebeğinin nefes alamadığını fark eden anne paniğe kapılarak meydanda çığlık atmaya başladı. Çevredekilerin kadının yanına gitmesi üzerine ortalık bir anda ayağa kalktı. Bebeğin nefes alamadığını gören vatandaşlar, bebeğin dilini dışarıya çıkartmak için adeta seferber oldu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI
Meydandan geçen bir doktor ise olay yerine koştu. Bebeğin dilini çıkartmak için sırtına vurdu. Tüm bu yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Bu sırada olay yerine sağlık ekipleri gitti. Ardından bebek vatandaşlar tarafından ekiplere teslim edildi. İlk müdahalesi yapılan minik yavru, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar karşısında annesi gözyaşlarını tutamadı. Çevredekiler şoka giren kadına su vererek sakinleştirmeye çalıştı. Turist çift kendilerine yardımcı olanlara teşekkür ederek hastaneye gitti.