Sokak korosu!

CHP, referandum sonucunu hazmedemedi. “Meclis’i terk ederiz” diyerek iktidarı tehdit etti. Yetmedi. Tıpkı terör örgütleri FETÖ ve PKK gibi halkı sokağa dökmek istedi. Avrupa da bu koroya eklendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Nisan 2017 Güncelleme 21 Nisan 2017, 02:25
Sokak korosu!

İÇİNDEKİLER

16 Nisan referandumunda yenilgiye uğrayan CHP, milletin iradesini karşısına aldı. Yüzde 51.4'lük zaferin iptali için YSK'ya dilekçe yağdırdı. Fakat itirazlarından da sonuç alamadı.

Bu kez, sandıktan 'Hayır' çıksın diye çırpınan Avrupalı liderler sahne aldı. Terör yandaşı sözde gözlemcileri üzerimize saldı. Aba altından sopa gösterip Ankara'yı tehdide kalkıştı.

Batı'dan bu desteği de alan CHP'liler, terör örgütlerinin peşine takıldı. Tıpkı FETÖ ve PKK'nın elebaşları gibi halkı sokağa çağırdı. Hatta bir vekil, "Ekonomiyi batırın" çağrısı yaptı.

Son olarak Kılıçdaroğlu da kaos lobisine katıldı. Yasalar istediği gibi olmazsa sine-i millete döneceklerini açıkladı. Millet, isyan bayrağı açtı: Siz sine-i Avrupa'ya dönün!



AGİT'TEN SKANDAL ÖNERİ
Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı (AGİT) yetkilisi Link, baklayı ağzından çıkardı: Bizi dikkate alın. Oyları yeniden sayın.

Bunu yapmazsanız başka devletler tarafından eleştirileceksiniz. Politik açıdan durumunuz daha da kötüleşecek.