CIA Papa’ya bağlı

Truth Triumphant Kilisesi Pastörü Bill Hughes, dünyada akan her kanın arkasında Vatikan’ın olduğunu söyledi: “CIA’yı Vatikan kurdu. CIA’nın içinde bugün bile Malta Şövalyeleri bulunur. Bunlar sadece Papa’nın sözünü dinler. Finansı ise Rothschild’lerin kurumu olan FED yapar. İki kurum da Vatikan’a çalışır.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Nisan 2017 Güncelleme 16 Nisan 2017, 02:12
CIA Papa’ya bağlı

İÇİNDEKİLER

ABD'li televizyoncu Danny Vierra ve Truth Triumphant Kilisesi Pastörü Bill Hughes yaptıkları programla Hristiyan aleminin liderliği Vatikan ile CIA ve terör operasyonlarının bağlantılı olduğunu iddia etti. aHaber'in ezberleri bozan programı Yaz-Boz'da yayınlanan görüntülerde Hristiyan din adamı Hughes, sözleri dünyadaki para akışından DEAŞ terörüne kadar her operasyonun arkasında Vatikan'ın olduğunu belirtti. İşte o açıklamalar:
DEAŞ'I BİZ KURDUK: CIA çalışanı Steven Kelley 20 Eylül 2014'te New York Times'da yazdığı yazıda "DEAŞ tamamen kurgulanmış bir düşmandır. Bu tamamen bizim oluşturduğumuz bir şey. CIA ile DEAŞ bir hareket ediyor" diyor.
PAPA'NIN EMRİ İLE CIA YAPILANDI: CIA ilk olarak 1940'larda ortaya çıktı. İlk oluşturulduğunu ismi Stratejik Servisler Ofisi (OSS) olarak tanımlanmıştı. Başına konulan William Donovan bir Malta Şövalyesi'ydi. Bir Malta Şövalyesi, hayatının her anını, her köşesini Papa'nın otoritesine adamış bir adamdır. Papa her ne isterse yapacaklarına dair yemin vermişlerdir. Taşıdığı Saint Sylvester haçını 1944'te Papa 12. Pius vermişti. Ve ona "Bill, OSS'yi, komünizmin yayılmasını engellemek için kullanacaksın" demişti. Ardından OSS, CIA oldu.
CIA BİR KATOLİK ÖRGÜTTÜR: Ben CIA için Catholic Ingelligence Agency (Katolik İstihbarat Teşkilatı) diyorum. Çünkü Donovan Katolik'ti. Üst düzey isimlerin hepsi Katolik okullarında eğitim almıştı. Bir de onlara finansal destek veren FED oluşturuldu. Bankanın finansmanı Rothschild ailesi tarafından yapılmıştı.
PAPA VE PLANI: Daha sonra FED'in de desteği ve Papa'nın "Komünizmi bitirin" emri ile Afganistan'da bazı grupları eğitmek zorunda kaldı. Böylece, 1980'lerin başında Katolik İstihbarat Ajansı tarafından eğitilmiş bir sürü terörist organizasyon oluştu. Ve, El Kaide'den oluşan gruplardan bir tanesi DEAŞ oldu.
VATİKAN'IN DEAŞ TERÖRÜ: Yani şimdi elimizde bir ortak düşman var. Ortaya herkesi birleştiren bir cani çıktı. Herkesi yozlaşmış Vatikan'ın içine doğru itiyor. Bu bir Vatikan planıydı ve Vatikan bundan sonra da DEAŞ gibi terör örgütlerini kullanmaya devam edecek.



CIA'nın eski anti-terör operasyonlarını organize eden David Robert Steele, Orta Doğu'daki savaşların nedenini finans şirketlerine bağladı. Steele, şu anki savaşın ise Goldman Sachs tarafından yapılan yanlış tahminleri telafi etmek için yapıldığını söyledi.


SAVAŞI GOLDMAN SACHS İSTİYOR
ABD'li eski CIA uzmanı David Steele, ülkesinin Orta Doğu politikalarını Yaz-Boz'a değerlendirdi. İşte o açıklamalar:
ORTADOĞU EN KOLAY SAVAŞ ÇIKARILAN YER: ABD başkanlarının Orta Doğu'da savaş çıkarmalarının sebebi petrol firmaları, finans şirketleri ve silah üreticileridir. Bunun için savaşın en kolay başlatılacağı yer Orta Doğu'dur. Finans şirketi Goldman Sachs Orta Doğu'da savaş çıkmasını istemektedir. Çünkü vadeli petrol fiyatları ile ilgili kötü tahminlerde bulundular. Bu yüzden, tüm dünya milletleri ABD'yi Orta Doğu'dan kovmak üzere bir araya gelmedikçe burası bankerlerin oyun oynadığı bir bölge olmaya devam edecektir.

TRUMP'I KULLANIYORLAR: Bu oyunun bir parçası da CIA'dır. İçinde birbiriyle çatışan kamplar bulunmakta... Şu an bu kurum tiyatral bir teşkilattir. Vatan hainlerini yakalama işini icra etmemektedir. Bu gruplardan bazıları ABD başkanına yalan söylüyor. Donald Trump, Mossad ajanı olma ihtimali olan Gerard Cusher gibi insanlar tarafından kullanılıyor.
CIA'DA MALTA ŞÖVALYELERİ VAR: CIA içerisinde Vatikan kampı da bulunmaktadır. Opus Dei üyesi CIA çalışanları bulunuyor. En azından birkaç üst düzey CIA yöneticisi ise Malta Şövalyesi'dir. Bu kişiler doğrudan Papa'ya bağlılar. Amerikan ulusal çıkarları yerine Vatikan'ın çıkarlarını koruyorlar. CIA ve Pentagon'da çeşitli kademelere sızmış 500 civarında vatan haini bulunduğunu söyleyebilirim.