Hedefleri Türkiye

Yenikapı’dan İstanbul’a seslenen Devlet Bahçeli net konuştu: “Dünyada sınırlar değişiyor, unutmayın Türkiye asıl hedeftir. Bir olmalıyız.”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Nisan 2017 Güncelleme 10 Nisan 2017, 00:00
Hedefleri Türkiye

İÇİNDEKİLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İstanbul İl Teşkilatı tarafından Yenikapı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen İstanbul Mitingi'ne katıldı. "16 Nisan'da milletin bekası için 'Evet' diyeceğiz, Pensilvanya'yı kalbinden vuracağız" diyen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı: "FETÖ'cüleri, PKK'lı canileri ve Türk düşmanlarını perişan edeceğiz. 15 Temmuz'un bir daha yaşanması için pusuda bekleyen, fırsat kollayan, planlar yapan mihrakları, tarihin çöplüğüne süpüreceğiz..."

FETÖ'CÜLERİ PERİŞAN EDECEĞİZ
Bahçeli, "Bazı ahlaksızlar 'MHP ne yapıyor' diye ortalıkta geziyor. Bre hayasızlar, bre hayırsızlar, MHP milletiyle iç içe, meydanlarda, salonlarda, Anadolu'nun bağrında, hala anlamıyor musunuz? Amaçları tertemiz suyu bulandırmak. Biz bunlara rağmen yolumuza devam ediyoruz. Vatana 'Evet' diyoruz, ödleri patlıyor. Bayrağa 'Evet' diyoruz, öcü görmüş gibi parlıyorlar. Füzeler havalarda uçuşuyor, bombalar peş peşe patlıyor. Sınırlar değişiyor, unutmayın Türkiye asıl hedeftir. Bir olmalıyız, hep birlikte Türkiye'yi müdafaa etmeliyiz" diye konuştu.