Baronların piyonları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mardin’de coşkulu kalabalığa seslendi: Kandil’deki terör baronlarına piyonluk yaptılar. Utanmadan Kürtlerin temsilcisiyiz dediler! Yalan...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Mart 2017 Güncelleme 31 Mart 2017, 01:44
Baronların piyonları

İÇİNDEKİLER

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Mardin'de toplam yatırım bedeli 514 trilyon olan 211 projenin toplu açılışını gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalar yaptı:

Türkiye Cumhuriyeti devleti, 80 milyon vatandaşımızın tamamının devletidir. Devletimiz meseleleri konuşarak, görüşerek, kimsenin burnu kanamadan çözmek için uzattığı eli ısıranların başını ezmeye muktedirdir. Nitekim çukur eylemlerini başlatan terör örgütünü açtığı çukurlara gömerek bu gücünü göstermiştir.

Terör örgütü, birileri tarafından kendisine verilen Türkiye'ye zarar verme, Türkiye'yi oyalama, yıpratma misyonu için gözünü kırpmadan Kürt kardeşlerimizi ateşe atmıştır.

Artık bu ülkede hangi örgüte mensup olursa olsun hiçbir teröriste rahat yoktur. Ya girdikleri bu yanlış yoldan geri dönüp teslim olacaklar ya da bu toprakları terk edip gidecekler.

Kardeşlerim Diyarbakır'da 53 Kürt kardeşimizi öldürdüler mi? Kürt kardeşlerimden ne istiyorsun? 15-16 yaşındaki bir genci katilce şehit ettiler! Kız-erkek demeden dağa kaçırdılar. Utanmadınız mı? Sıkılmadınız mı? Utanmadan biz Kürtlerin temsilcisiyiz dediler! Yalan! Ben 80 milyonun temsilcisiyim. Niye? Çünkü yaradılanı yaradandan ötürü seviyorum.

Kandil'deki terör baronlarına piyonluk yaptılar. Bu devlet 80 milyonun tamamının devletidir.

Mardin'de dev şehir hastanesi açılacak. Ulaşımda havalimanı, 25 havalimanı vardı. Şu anda 59 havalimanı var Türkiye'de. İstanbul boğazında iki köprü vardı. Denizin altından Marmaray yaptık. Dedik ki bitmez. Boğazın altından Avrasya Tüneli'ni yaptık. Fakat dedik ki bize bu yakışmaz. Biz Fatih'in torunlarıyız, bir de körfezde Kocaeli'nde Osmangazi Köprüsünü yaptık. Ama bunlarda göz yok, kulak yok.