Kahraman torunlar!

Tokat’ta yaşayan Celal ve Fatma Maden’in evinde yangın çıktı. Yaşlı çift, alevler arasında mahsur kaldı. Yangını fark eden torunları, kapıyı kırıp ikiliyi dışarı çıkarmayı başardı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 00:00
Kahraman torunlar!

İÇİNDEKİLER

Tokat'ın Erbaa İlçesi'nde dün facianın eşiğinden dönüldü. 75 yaşındaki Celal ve Fatma Maden (65) çiftinin evinde yangın çıktı. Alevler arasında kalan yaşlı çift, evden çıkamadı. Bu sırada üst katta oturan torunları Eylem ile Celal Maden kardeşler, yangın dumanının kokusunu aldı. Paniğe kapılan ikili, büyükbaba ve büyükannelerinin kapısını çaldı. Ancak içerden ses seda çıkmadı. Her geçen saniye endişelenen kardeşler var güçleriyle kapıyı kırmaya çalıştı. Birkaç denemenin ardından kapıyı kırmayı başaran çocuklar, yaşlı çifti omuzlayıp dışarı çıkardı. Olayı gören komşuları da itfaiyeyi aradı. Eve giden ekipler alevleri kontrol altına aldı. Yangının elektirili battaniyeden çıktığı anlaşıldı. Yangın sonrası Eylem Maden, evin önünde büyükbabası Celal Maden'e sarılarak gözyaşı akıttı. Hasara neden olan yangınla ilgili inceleme başlatıldı.



Eylem Maden, yangının ardından ağlayarak dedesine sarıldı. Yaşadığı şoku atlatmaya çalıştı. İtfaiye erleri ise küçük kızı ve kardeşini kutladı.