İddia makamı

İş kadını Elif Tuğba A. ile makam şoförü Ferhat T. arasında başlayan 50 bin liralık anlaşmazlık, mahkemeye taşındı. Şoförün, “Elif Hanım benden silahla Ünal Aysal’ı korkutmamı istedi” iddiası herkesi şaşkına uğrattı. Suçlamaları kabul etmeyen iş kadını ise iddiaları yalanladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 28 Mart 2017, 00:00
İddia makamı

İÇİNDEKİLER

Elif Tuğba A. ile eski makam şoförü Ferhat T.'yi davalık eden olayın detayları şoke etti! İddialara göre olay şöyle gelişti. İş kadını Elif Tuğba A., bir süre önce ailevi bir mesele nedeniyle geçici olarak şoförü Ferhat T.'nin banka hesabına 400 bin lira gönderdi. Ancak Ferhat T., daha önce borç verdiği iş kadınının bu parasından 50 bin lirayı almak istedi. Ferhat T.'nin ilk ifadesine göre yaşanan bu olay onu işinden etti. Elif Tuğba A., şoföründen kendisine evi de boşaltmasını istedi. Şoförün, parasını almadan evi boşaltmayacağını söylemesi üzerine, Tuğba A.'nın azmettirdiği Erkan D., Ahmet B. ve Tolga A., bir lokalde Ferhat T.'yi darp etti. 3 adamın tehdidinin ardından Ferhat T., durumu savcılığa bildirdi. 4 sanık hakkında 3 yıldan 8 yıla kadar hapis istendi. Ferhat T., ifadesinde Galatasaray Spor Kulübü eski Başkanı Ünal Aysal hakkında ortaya attığı iddia herkesi şoke edecek cinstendi.

'BENİ PİS İŞLERDE KULLANDI'
Tuğba A.'nın kendisini pis işlerde kullandığını belirten Ferhat T., şunları söyledi: "El yazısıyla yazdığı notu gazeteci Bülent'e vermemi ve Ünal Aysal'ın eşi Fani Ünal'ın yakalanmasıyla ilgili haberi yayınlatmamı istedi. Ayrıca Ünal Aysal'ı ateş edip korkutmamı istedi. Bu isteklerini kabul etmedim. Bu isteği olsaydı bunların hiçbiri yaşanmayacaktı. Beni kullandı." Suçlamaları kabul etmeyen iş kadını Elif Tuğba A. ise "Beni 400 bin lira dolandırdı. Ben ondan şikâyetçi olunca asılsız iddialar ortaya attı. Kimseyi azmettirmedim. Diğer sanıkları da tanımam" dedi. İddialar üzerine mahkeme, dolandırıcılık davasının sonucunun beklenmesine karar vererek duruşmayı erteledi.



İş kadını Elif Tuğba A., eski makam şoförünün suçlamalarını reddetti. Kimseyi azmettirmediğini söyledi.


Makam şoförü Ferhat T., iş kadını Elif Tuğba A.'nın kendisinden Ünal Aysal'ın silahla korkutmasını ve eşi Fani Ünal'ın yakalanmasıyla ilgili haberleri yayınlamasını istediğini söyledi.

Ali OKTAY