Alman malı Sahra

Faşist Avrupa’nın önce köpekleri saldırdı! Şimdi de politikacıları havlamaya başladı! Terör örgütü PKK’nın gösterilerinden çıkmayan Alman vekil Sahra Wagenknecht, haddini aştı... Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için “Terörist” ifadesini kullandı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2017 Güncelleme 29 Mart 2017, 00:54
Alman malı Sahra

İÇİNDEKİLER

Batı, bıkmadı usanmadı... Her fırsatta Yeni Türkiye'ye saldırdı... Türk Milleti'nin kendi geleceğini tayin etme isteği karşısında çıldırdı. Kaos liginin ilk sırasında ise Almanya yer aldı. Faşist Almanya'nın Nazi ruhu hortladı. Faşist Almanya, hem Türk Milleti'ni hem de seçilmiş Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı hedef aldı. Kanlı terör örgütlerine kol kanat geren Nazi kafası, Türkiye'ye terörist muamelesi yaptı. Bunun son örneği Alman Federal Meclisi'nde yaşandı. Sol Parti (Die Linke) Meclis Grup Başkanı Sahra Wagenknecht, dün Meclis'te kürsüye çıktı. Kendi ülkesinin gündemini bırakıp Türkiye'nin iç siyasetine karıştı.

PARTİSİ TERÖRİST KAYNIYOR
Hadsiz Alman, seçilmiş Cumhurbaşkanı Erdoğan için terörist ifadesini kullandı. Hain vekil, Türkiye'nin dış politikasının ise Nazi Almanyası'nın politikasıyla aynı olduğunu anlattı. Ancak bunu söyleyen Alman kadın tam bir PKK hayranıydı. Terör sevici Sahra, PKK'nın Almanya'daki tüm gösterilerine katıldı. Onlara destek sağladı. Gurbette yaşayan Türkler ise Sahra Wagenknecht'ın sosyal medya hesabına tepki mesajları yağdırdı. Vatandaşlarımız, "Sol Parti içinde Türkiye kökenli milletvekillerinin hepsi PKK'lıdır. Sen ilk önce partin içendeki eli kanlı terör örgütlerinin sözcülerine iki söz söyle. Önce o vekilleri partinden gönder" şeklinde mesajlar yazdı. Öte yandan Wagenknecht, "Her mültecinin Almanya'ya gelemeyeceğini" söyleyerek şimşekleri üzerine çekmişti. Magdeburg'da yapılan parti kongresi sırasında pastalı protestoyla karşılaşmıştı.


SOL Parti (Die Linke) Meclis Grup Başkanı Sahra Wagenknecht, terör örgütü PKK paçavralarının açıldığı gösterilere sürekli katıldı. Teröristbaşının posteri altında basın açıklaması yaptı. Bu durum Almanya ile PKK arasındaki kan bağını bir kez daha kanıtladı.



ALMAN UŞAĞI
Alman Federal Meclisi'nde Türk düşmanlarının katıldığı oturumda, konuşanlardan biri de tescilli Türkiye düşmanı Can Dündar oldu. Meclis Başkanı Norbert Lammert'in yalanlarına, Linke Partisi'nden Sahra Wagenknecht'in terbiyesizliklerine, ZDF'den Ali Ertan Toprak'ın iftiralarına Can Dündar da hiç utanmadan destek verdi. İsviçre'de PKK'lıların, yüzüne silah tutulmuş Tayyip Erdoğan posteri açarak "Erdoğan'ı öldür" pankartı taşımasından esinlenen Dündar, "Türkiye'de 'Hayır' demek büyük risk, çok büyük tehlike. Çünkü meydanlarda eli silahlı insanlar 'Hayır' diyenleri işaret ederek propaganda yapıyor" dedi. Böylece akıl almaz bir yalana daha imza attı.