'Hav'rupa Birliği

Avrupa, yine hoştluk yaptı! Hollanda PKK’lı hainlerin Lahey’de “Hayır” yürüyüşü düzenlemesine imkan sağladı! En skandalı ise terör suçlularını yargılayan Uluslararası Ceza Mahkemesi’nin Lahey’de olmasıydı! Belçika ve Almanya da bu koroya katıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Mart 2017 Güncelleme 22 Mart 2017, 01:47
’Hav’rupa Birliği

İÇİNDEKİLER

Batı, yine teröre battı! Hollanda, köpeklerini gurbetçilerimizin üzerine saldı. Ancak kanlı terör örgütü PKK ile yandaşlarına destekte sınır tanımadı. Bunun son örneği Lahey'de yaşandı. Hollanda'da, terör örgütü PKK yandaşlarının Lahey kentinde gösteri yapmasına olanak sağladı. Nevruz kutlaması olarak sunulan etkinliğe yaklaşık 200 kişi katıldı. Ancak ellerine teröristbaşı Öcalan'ın posterlerini alan göstericiler, "Hayır" propagandası yaptı! Tüm bunlar olurken, Lahey polisi de hainlerin gösterisini sadece seyretmekle kaldı.

HEPSİNİ AVRUPA POLİSİ KORUYOR
Teröristbaşının posterleri ile PKK'yı simgeleyen bez parçalarını taşıyan örgüt sempatizanları, sık sık Türkiye karşıtı ve terör örgütü lehinde sloganlar attı. Bu durum Avrupa'nın iki yüzlü tavrını bir kez daha kanıtladı. Çünkü Lahey'de 150 uluslararası kurum vardı. Bunların başında ise Uluslararası Adalet Divanı ve Uluslararası Ceza Mahkemesi yer almaktaydı. Bu durum Avrupa'nın iki yüzlü halini de kanıtladı. Hainliğin diğer adresi de Belçika'ydı. PKK yandaşları, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Nevruz adı altında terör sloganları attı. Referandumda "Hayır" oyu verilmesi çağrısı yaptı. Türk düşmanlığına Almanya'nın Köln kenti de katıldı! PKK'lılar, Nevruz kutlaması adı altında yine "Hayır" propagandası yaptı.


Hollanda polisine Belçikalılar da katıldı! Belçika polisi, önünden geçen terör destekçilerine karşı hiçbir şey yapmadı.

PKK GÖSTERİSİNE TÜRKİYE'DEN TEPKİ
DIŞİŞLERİ Bakanlığı, PKK'nın sembolleri ve teröristbaşının resimleriyle gösteri yapılmasına izin veren Hollanda'ya tepki gösterdi. Bakanlık, Türk yetkililerin ifade ve toplanma özgürlüğünü gasp eden Hollanda'nın, terör örgütünün, Türkiye'de yapılacak referandumla ilgili gösterisine izin vermesinin kabul edilemez olduğunu söyledi.