Eşsiz hayat

Yıllarca hemşire olarak çalıştı. Evlendi, kocası onun kadın olduğunu sandı. Hatta fakir bir aileden aldığı kızı, kendi doğurmuş gibi yaptı. Gerçek, ölünce ortaya çıktı. 60 yaşındaki Şükran Aktaş’ın, erkek olduğu ve sahte kimlik kullandığı anlaşıldı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Mart 2017 Güncelleme 15 Mart 2017, 01:29
Eşsiz hayat

İÇİNDEKİLER

Atv'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programı, yine eşi ve benzerine az rastlanan büyük bir olayı ortaya çıkardı. Kumburgaz'da oturan ve 'Handan' isimli bir butiği işleten Şükran Aktaş (60), 8 Mart'ta fenalaşarak Silivri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar, ölümünü şüpheli bulunca, ceset Adli Tıp'a kaldırıldı. Yapılan incelemede Aktaş'ın erkek olduğu ortaya çıktı. Bu ilginç durum, Aktaş'ın eşi ve 22 yaşındaki kızına bildirildi. Genç kız, aldığı bu haberle şoke olup sinir krizleri geçirdi. Eşi ise "Nasıl olur, benim eşim kadın, üstelik benden bebek dünyaya getirdi" dedi. Olaya polis el koydu ve kocanın ifadesine başvurdu.

HEMŞİRE OLARAK ÇALIŞTI
Aldığı habere inanamadığını belirten koca "Eşim yıllarca Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hemşire olarak çalıştı. Benden hamile kaldığını söylemişti. Bebeğimiz dünyaya geldi. Olanlara inanamıyorum" dedi. Aktaş'ın kızı ise yıllarca anne bildiği kadının erkek çıkması üzerine bunalıma girdi. Genç kızın "Peki benim gerçek ailem kim" diyerek gözyaşları döktüğü öğrenildi. Araştırmalarını sürdüren polis, ölen kişinin Nail Ç. olduğunu, Şükran Aktaş'a ait nüfus cüzdanı kullandığını tespit etti. Polisin ulaştığı gerçek Şükran Aktaş "Yıllar önce nüfus cüzdanımı kaybetmiştim. Ben de şoktayım" dedi.

AİLESİ ŞOKTA
Nail Ç.'nin ailesi de olan bitenleri duyunca şoke oldu. Nail Ç.'nin ağabeyi "Bir gün köye geldi, askere gideceğini söyledi. Evraklarını aldı ve gitti. O günden sonra kendisinden haber alamadık" diye konuştu. Bu arada Nail Ç.'nin 22 yaşına kadar büyüttüğü kızının gerçek ailesinin kim olduğu merak uyandırdı.

MEVLÜT YÜKSEL