Kara Bulut dağılmıyor!

Galip Bulut, hayranı olduğu Hülya Avşar'ın konserine gitti. Bir daha evine dönmedi! Boğaz Köprüsü'nden atladığı iddia edilen gencin ailesi şarkıcıdan yardım istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2017 Güncelleme 22 Şubat 2017, 00:18
Kara Bulut dağılmıyor!

İÇİNDEKİLER

Hatay'da yaşayan Milli Eğitim bünyesinde hizmetli olan Galip Bulut, oyuncu Hülya Avşar'a platonik aşıktı. 14 Şubat 1993 tarihinde Avşar'ın Bostancı'da verdiği konsere gitti. Konser sonrası Avşar'a çiçek ve hediye vermek isteyen Bulut'dan bir daha haber alınamadı. Boğaz Köprüsü'nden atladığı iddia edilen Bulut'un seneler içerisinde cesedine de ulaşılamadı. 24 yıldır oğullarından gelecek bir haber bekleyen Bulut ailesinin hayalleri hep yarım kaldı. Son olarak Hülya Avşar'a seslenen aile, "Galip, bir şekilde Hülya Avşar'a ulaştıysa veya Hülya Hanım onu gördüyse bunu bize bildirsin" açıklamasını yaptı. Yıllardır kardeş hasretiyle yanan Atilla Bulut şunları anlattı: "Galip, konser sonrası elinde çiçek ve hediye ile Hülya Avşar'ı görmek istemiş. Ancak görememiş. Sonra bir taksiye binip Boğaz Köprüsü'ne doğru gitmiş. Olayın tek tanığı taksi şoförü. Taksi şoförü köprüye gelince, Galip'in kapıyı açıp, kendini asfalta attığını söylüyor.

CESEDİ BULUNAMADI
Araç seyir halinde olduğundan dikiz aynasından bakan şoför, abimin yerden kalktığını ve yürüyerek orta şeride doğru ilerlediğini görünce, hemen köprü karakoluna gitmiş. Bir ay boyunca boğazın her iki yanında ağabeyimin cesedini aradık. Fakat bulamadık. Galip, bir şekilde Hülya Avşar'a ulaştıysa veya Hülya Hanım onu gördüyse bizlere bildirsin. Çünkü ben Galip'in yaşadığına inanıyorum."



HEDİYE VERMEK İSTEDİ
Avşar'a platonik aşık olan Bulut, konser sonrası çiçek ve bakır tepsi hediye vermek istedi. Ancak bir türlü görüşemedi. Konserden çıkan gençten bir daha haber alınamadı.

NESLİHAN ÖZBOZKURT