Kalpleriniz şimdi rahat mı?

9 yaşındaki Y.K., arkadaşının evinde 56 yaşındaki T.Ç.’nin tacizine uğradı. Ailesinin şikayeti üzerine tacizci hakkında dava açıldı. İlk duruşmada T.Ç’yi göreceği için korkuya kapılan minik kız Pazartesi günü kalp krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2016 Güncelleme 26 Kasım 2016, 00:00
Kalpleriniz şimdi rahat mı?

İÇİNDEKİLER

İzmir'in Bornova İlçesi'nde, geçtiğimiz Pazartesi günü meydana gelen olay, çocuk tacizini bir kez daha gün yüzüne çıkardı. Öyle ki ilkokul öğrencisi 9 yaşındaki Y.K. 29 Temmuz'da arkadaşının evine gitti. Oyun oynayan arkadaşlar tartışınca Y.K., balkonda tek başına kaldı. Bu sırada Y.K.'nın yanına arkadaşının dedesi 56 yaşındaki T.Ç. yaklaştı. Küçük kızı 'Bebek vereceğim' diyerek kandıran 56 yaşındaki sapık, torununun odasına götürdüğü Y.K.'yı taciz etti. Yaşanan olaydan rahatsız olan talihsiz kız, koşarak evden kaçtı, durumu da ailesine anlattı. Duydukları karşısında dehşete kapılan aile hemen polise gitti. 56 yaşındaki T.Ç., şikayet üzerine gözaltına alındı.

AİLESİ PERİŞAN
Tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak hakkında 'çocuğa cinsel istismarda bulunmak' suçlamasıyla dava açıldı. Yaşadığı travmanın ve büyük korkunun etkisinden kurtulamayan Y.K., o günden sonra evden çıkamadı. Psikolojik tedavi görmeye başladı. Davanın ilk duruşması öncesinde ise büyük stres yaşadı. Duruşma günü pedagog eşliğinde ifade vermesi beklenen Y.K., bunun neden olduğu stres ve tacizcisiyle karşılaşacak olmanın yarattığı korkuyu yaşamaya başladı. Strese minik kalbi dayanamayan Y.K., geçtiğimiz pazartesi günü evinde fenalaştı. Kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın peşini bırakmayacaklarını söyleyen baba T.K., "Tacizden sonra kızım çok korktu. Kızım tacize uğradığını söylediğinde bize saldırdılar. Şimdi kızım hayatını kaybetti." dedi. Konu ile ilgili dava sürecini takip eden ailenin avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat, ise şunları söyledi: "Kesin ölüm sebebi detaylı otopsiden sonra belirlenecek. Aile perişan durumda şu anda. Ve böyle bir suçtan dolayı sanık elini kolunu sallaya sallaya serbest bir şekilde geziyor. Bir diğer duruşmaya kadar sanığın kaçıp kaçmayacağı da bilinmiyor. Küçük yaştaki bir çocuğun hayatı söndü. Ailesi de sanığın bunun bedelini ödemesini istiyor."

TWİTTER 'DA HALK İSYAN ETTİ
* İdam gelecekse bu sapıklar için gelsin.
* Nasıl bir insan 9 yaşında bir çocuk için cinsel arzular hissedebilir? İnsan mıdır o? Gerçekten aklım almıyor.
* Ah be güzelim. Bu dünya sana çok büyük kötülük etti. Hakkını helal etme sakın.
* Okurken tüylerim ürperdi. Allah ailesine sabır versin.
* Söz konusu tacizi gerçekleştiren şahsiyetsiz derhal gözaltına alınmalı ve en ağır şekilde cezalandırılmalıdır.
* Ufacık, tertemiz bir kalbi durduran sapıklara lanet olsun
* 9 yaşındaki çocuktan ne istersin ya? Çocuk korku nöbetlerinden kalp krizi geçirip ölmüş.
* 9 yaşındaki küçük kız tacizcisiyle duruşmada karşılaşma stresine dayanamayıp kalp krizinden ölmüş tacizcisi tutuksuz yargılanıyormuş! Rezillik...
* 9 yaşındaki çocuğu tacizcisiyle yüzleştirmek ne demek? Ne demek yüzüne bakmaya zorlamak.
* Hiçbirimizin vicdanı rahat olmamalı...