Otomobilde infaz

25 yaşındaki Barış Kösa, otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan genç işadamı kurtarılamadı. Olay anında nişanlısının da yanında olduğu öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Eylül 2016 Güncelleme 13 Eylül 2016, 00:00
Otomobilde infaz

İÇİNDEKİLER

Bursa'da önceki gün oto alım satım işleri yapan 25 yaşındaki Barış Kösa, 5 gün sonra düğün yapacağı 23 yaşındaki nişanlısı Eda Ata ile bayram ziyareti için yola çıktı. Genç adam daha önce de aralarında husumet bulunan Ali Artuk ile karşılaştı. İkili arasında tartışma çıktı. Kösa yanında nişanlısının olduğunu söyleyerek otomobiline binip olay yerinden uzaklaşmak istedi. Ancak Artuk yanında bulunan pompalı tüfekle aracı yaylım ateşine tuttu. Kurşunların hedefi olan talihsiz genç, ağır yaralandı. Dehşet anlarına tanık olan Eda Ata ise yara almadan kurtuldu. Genç kız şoka girdi. Harekat halindeki otomobil ise bir kahvehaneye çarparak durabildi. Bu sırada kahvede oturan iki kişi de hafif yaralandı. Çevredeki vatandaşlar ise durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine giden ekipler Barış Kösa'yı ambulansla hastaneye kaldırldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Katil Ali Artuk ise polise teslim oldu.

'YANA ATLADIM'
Bir görgü tanığı ise şunları söyledi: "Kahvede oturuyordum. Silah sesleri duydum. Bir anda ortalık karıştı. Daha sonra üzerime doğru gelen otomobili gördüm. Hemen kendimi yan tarafama attı. Birkaç saniye ile kurtuldum. Aracın altına kalabilirdim. Büyük korku yaşadık"