Yine o hain

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaldığı oteli basan hainlerden 10’u yakalandı. Onlardan biri Yazıcıoğlu’nun helikopteri düştükten sonra olay yerine ulaşan Kara Havacı Üstçavuş Aydın Özsıcak’tı! Özsıcak, BBP’nin genel başkanının öldüğü kaza sonrası delilleri toplarken gizli kameraya yansımıştı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Temmuz 2016 Güncelleme 19 Temmuz 2016, 03:16
Yine o hain

İÇİNDEKİLER

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) Türkiye'yi hedef aldı. Ordu içine gizlenen hainler, darbe yapmaya kalkıştı. Ancak halk tokadı attı. Darbeciler amacına ulaşamadı. Ordu içinde yuvalanan FETÖ'cüler darbe gecesi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ailesiyle birlikte kaldığı Grand Yazıcı Turban Oteli'ne de baskın yaptı. Erdoğan ve ailesi son anda otelden çıktı. Darbeci hainler ise ormanlık alana kaçtı. Özel birlikler, darbeye kalkışan hainleri yakalamak için operasyon başlattı. Dağlık alana saklanan 17 suikastçi yakalandı. İşte onların içinden tanıdık bir isim çıktı! Söz konusu isim Kara Havacı Üstçavuş Aydın Özsıcak'tı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast yapmaya kalkışan Özsıcak, Merhum BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü kaza sonrasına da karşımıza çıkmıştı. Kahramanmaraş'taki kaza sonrasında geniş çaplı inceleme başlatılmıştı.

ŞÜPHELİ OLARAK YER ALIYORDU
Bu kapsamda soruşturma dosyasına kaza sonrasında olay yerinde çekilen görüntüler de alınmıştı. Söz konusu görüntülerde Aydın Özsıcak da vardı. Kayıtlara göre Özsıcak, kaza sonrası hemen olay yerine ulaşmış ve yanındaki askerle Yazıcıoğlu'nun öldüğü helikopterdeki delilleri toplamıştı. Yetkililer Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği dağa ulaşamazken Özsıcak'ın olay yerine nasıl ulaştığı akıllarda soru işareti bırakmıştı. Bunun üzerine Özsıcak, Yazıcıoğlu davasında şüpheli olarak yer almıştı. İşte Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast düzenlemeye kalkışan o hain adaletten kaçamadı. Otele baskın düzenleyen, 2 polisi şehit eden, aralarında Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Namık Alper ve BBP'nin merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun düşen helikopterindeki parçaları sökerken yakalanan Aydın Özsıcak'ın da bulunduğu 14 darbeci asker Muğla'da tutuklandı. Muğla'da adliyeye sek edilen 14 rütbeli, adliye önünde Türk bayraklarıyla toplanan kalabalık grup tarafından yuhalandı. Vatandaşlar darbecilerin üzerlerine bozuk para, su şişesi ve çakmak fırlattı. BBP İl Başkanı Harun Akın ise Aydın Özsıcak'ın yüzüne tükürdü.



DEV OPERASYON
Marmaris'te Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kaldığı oteli hedef alan hainlerin yakalanması için başlatılan operasyon genişletildi. 2 polisin şehit olduğu, 7 polisin yaralandığı saldırıdan sonra İçmeler bölgesindeki ormanlık alana kaçtıkları belirlenen darbeci askerlerin, komando birlikleri tarafından her yerde arandığı açıklandı. Arazideki arama faaliyeti esnasında ise 1 adet HK 416 Piyade Tüfeği, 1 adet Glock tabanca, 1 adet bombaatar, 44 adet bomba atar mühimmatı, 8 adet el bombası, 23 adet kompozit başlık, 5 adet gece görüş dürbünü, 34 adet M16 şarjörü, 12 adet el telsizi, 736 adet M16 fişeği ve ile sıhhiye malzemelerinin ele geçerildiği belirlendi.