Kiralık kabus

Bodrum’a tatile giden iki arkadaş polis takibine takıldı. Panik yapan üniversiteliler, kiraladıkları aracın bir cinayetle ilgili arandığını öğrenince şoka uğradı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Temmuz 2016 Güncelleme 12 Temmuz 2016, 00:00
Kiralık kabus

İÇİNDEKİLER

Muğla kent merkezindeki bir tanıdıklarından kiraladıkları otomobille Bodrum'a tatile giden üniversiteli Z.B. (20) ile A.L. (19), önceki gün korku dolu anlar yaşadı. Gençlerin içinde bulunduğu otomobil, Yokuşbaşı Mahallesi'ndeki mobese kameralarına takıldı. Plaka takip sistemine göre otomobilin 'aranan araç' olarak görünmesi üzerine polis peşine düştü. Sisteme göre geçen mart ayında Manisa'da işlenen cinayet nedeniyle arandığı görülen aracın durdurulması için motosikletli polis ekibi takibe başladı.

ARAÇ DİDİK DİDİK ARANDI
Otomobil, Kıbrıs Şehitler Caddesi'nde durduruldu. Konudan habersiz iki arkadaş, durdurulma sebebini öğrenince panik yaptı. Z.B. ile A.L. araçtan indirilerek bagaj ile otomobilin içi ve motor bölümü arandı. Yaklaşık 20 dakika süren aramanın ardından gençler emniyete götürüldü. Yapılan araştırmada araçla ilgili işlemlerin yapıldığı, ancak kayıtlardan düşülmediği için halen arandığı şeklinde görüldüğü ortaya çıktı.