Umutlar denize battı

İstanbul’da 2 kişinin öldüğü, 2 kişinin de kaybolduğu tekne faciasından yürek burkan hikaye çıktı. Kayıplardan Koray Gökdeniz’in eşi yakında doğum yapacak

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Temmuz 2016 Güncelleme 10 Temmuz 2016, 00:00
Umutlar denize battı

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar açıklarında önceki gün akşam saatlerinde 5 kişinin bindiği tekne battı. 1 kişi yaralandı, 2 kişi boğuldu, 2 kişi de denizde kayboldu. Havadan ve karadan yapılan arama çalışmalarında henüz bir ize rastlanılmadı. Denizde kaybolan iki kişiden birisi olan Koray Gökdeniz'in eşi Alev'in hamile olduğu ve doğumuna da az bir süre kaldığı öğrenildi.

CAN YELEĞİ KURTARDI
Koray Gökdeniz'in akrabası Nihat Gökdeniz, çalışmaların devam ettiğini ifade ederek, "Geri dönerken bir dalga gelmiş. O dalganın sularını tekneden boşaltmak isterken ikinci bir dalga gelmiş ve batmışlar. 20 gün sonrada bebeği olacaktı. Eşine söylemedik. Nasıl söyleyeceğimizi bilmiyoruz zaten. Sadece tekne ile açıldıklarını, fırtınadan dolayı sürüklendiklerini biliyor" diye konuştu. Öte yandan, yaşanan olayda yaralı olarak kurtulan Erkan Köse de olay yerine giderek üzüntü içinde arama çalışmalarını izledi. Tekneyi kullanan Erkan Köse'nin can yeleği giyen tek kişi olduğu ortaya çıktı. Köse'nin biraz yüzdükten sonra balıkçılar tarafından kurtarıldığı öğrenildi.

EN ACI BEKLEYİŞ
İzmir'in Çeşme'de denizde kaybolan iki kişiyi arama çalışmaları devam ederken, aileler umutlu bekleyişlerini sürdürüyor. Alaçatı'da bir eğlence merkezinde barmen olarak görev yapan Çınar Gürses (32) ve İstanbul'dan tatile giden arkadaşı Serdar Yalçın'ın üzerinde uyudukları duba koparak açığa sürüklenmişti. Sahil güvenlik ekiplerinin yürüttüğü çalışmalardan şu ana kadar herhangi bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

Fatih ŞENDİL