Zorlu yürüyüş

1 yaşındaki Rıza hamakta sallanırken, çöken bacanın altında kaldı. Feci şekilde can veren minik çocuk gözyaşları içerisinde toprağa verildi. Acılı anne ölen oğlunun tabutu ile birlikte 2 kilometre yürüdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2016 Güncelleme 21 Haziran 2016, 00:00
Zorlu yürüyüş

İÇİNDEKİLER

Akıllara durgunluk veren olay önceki gün Bursa'da yaşandı. Fabrika işçisi Mustafa ve ev hanımı Muazzez çiftinin 1 yaşındaki çocukları Rıza Dolmacı geçtiğimiz hafta sünnet oldu. Küçük çocuk, evlerinde sıcaktan bunalınca, annesi bebeğinin serin yerde yatması için çatı katında baca ile kolon arasına bir hamak kurdu. 1 yaşındaki oğlunu hamağa yatıran kadın arkasında bulunan koltuktan battaniyeyi alacaktı ki saniyeler içerisinde baca büyük bir gürültü ile çöktü. Rıza bebek, beton parçalarının altında kalarak ağır yaralandı. Kanlar içerisinde kalan oğlunu kucağına alıp feryat eden annenin çığlıklarını duyan komşuları sağlık ekiplerini aradı. Ekipler tarafından hastaneye kaldırılan Rıza bebek tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Küçük çocuğun cansız bedeni dün sabah saatlerinde ailesine teslim edildi. Rıza bebeğin Müşküle köyündeki evinde de gözyaşı sel oldu. Oğlunun tabutu başından bir an olsun ayrılmayan acılı anne Muazzez Dolmacı evle mezarlık arasındaki 2 kilometrelik yolu yürüyerek gitti. Bu sırada fenalık geçiren acılı anneyi yakınları teselli etti. Rıza bebeğin cenazesi öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.