Psikopat sevgili

Cani adam, tartıştığı sevgilisini defalarca bıçakladı. Daha sonra otomobilinin içinde boğazını keserek intihara kalkıştı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Haziran 2016 Güncelleme 18 Haziran 2016, 00:00
Psikopat sevgili

İÇİNDEKİLER

Kadına şiddet Türkiye'nin kanayan yarası haline geldi. Birçok kadın eşi ya da sevgilisi tarafından hunharca katledildi veya sakat bırakıldı. Ardı arkası kesilmeyen olayların son örneği ise dün Eskişehir'de yaşandı. 33 yaşındaki Fatih S. ile sevgilisi Tuğba K. (36), bilinmeyen bir sebeple tartışmaya başladı. Çift birbirine girdi. Çılgına dönen adam, belindeki bıçağını çıkardı. Kız arkadaşına saldırdı. Talihsiz kadını vücudunun çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklayarak kaçtı. Tuğba K.'nın acı dolu çığlıklarını duyan çevredekiler yardıma koştu. Hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri, vahşetin ardından kaçan Fatih S.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

DURUMLARI AĞIR!
Bu sırada otomobilde bir kişinin intihara teşebbüs ettiği ihbarı geldi. Emniyet güçleri, şahsın şüpheli Fatih S. olduğunu belirledi. Boğazını, bileklerini ve dirseklerinin iç kısmını aynı bıçakla keserek canına kıymak isteyen Fatih S., kaldırıldığı hastanede tedavi altına alındı. Çiftin hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Haberi alan ikilinin yakınları ise hastaneye akın etti.