Uyuşturucu çarptı!

İzmir’de uyuşturucu madde kullanan iki kadın taksiye binmek istedi. Ancak araca alınmayan ikili ortalığı birbirine kattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Haziran 2016 Güncelleme 07 Haziran 2016, 00:00
Uyuşturucu çarptı!

İÇİNDEKİLER

İlginç olay dün İzmir'de yaşandı. Taksiye alınmayan iki kadın taşkınlık çıkardı. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen iki genç kadın, fuar kapısının önünde bulunan taksilere binmek istedi. Kadınlar, hiçbir taksi tarafından kabul edilmeyince ikili sinirlendi. Kadınlar ortalığı birbirine kattı. Önce taksicilere saldıran kadınlar, daha sonra yolun ortasına oturarak kendilerine gelmeye çalıştı. Ayılmak için yüzlerine su çarpan iki kadın, kendilerine yardım etmeye çalışan taksicilere de engel oldu. Çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine giden ekipler, kendinden geçen kadınları ambulansla hastaneye kaldırdı.

'GÖZLERİME İNANAMADIM'
Bir görgü tanığı ise şunları söyledi: "İşyerimde oturuyordum. Çığlık sesleri duyunca hemen dışarı fırladım. İki kadın taksicilere saldıyordu. Gözlerime inanamadım. Kimse kadınlara engel olamadı. Sonra kendilerini yere attılar. Uyuşturu içtikleri söylendi. Ama ben emin değilim. Su istediler. Bir vatandaş su getirdi. Yüzlerini yıkadılar ancak bağarışmalar bir türlü bitmedi. Mahalleli kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Ancak başarılı olmadı. Daha sonra polis ekipleri geldi. Kargaşa bitti"