Şerefsizler

Terör yandaşları İstanbul Gazi Mahallesi’nde molotoflu eylem yaptı. Bir otobüsü yakan kalleşler polis müdahalesiyle çil yavrusu gibi dağıldı. Kaçmak isteyen grup bir taksiye zorla binmek istedi. Hainleri aracına almayacağını söyleyen Şeref Çakırmanoğlu, kurşun yağmuruna tutuldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mayıs 2016 Güncelleme 19 Mayıs 2016, 01:14
Şerefsizler

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un Sultangazi İlçesi'ne bağlı Gazi Mahallesi Adem Yavuz Caddesi'nde önceki gece toplanan ve aralarında maskeli kişilerin de bulunduğu bir grup, slogan atarak izinsiz gösteri yaptı. Göstericiler yoldan geçen İETT otobüsünü durdurarak, şoför ve yolcuları indirdi. Şüphelilerin molotofkokteyli attığı otobüste yangın çıktı. Olay yerine polis ekiplerinin gelmesi üzerine göstericiler ara sokaklara kaçarken, göstericiler 1331 Sokak'ta seyir halindeki Şeref Çakırmanoğlu'nun taksisine binmek istedi. Hainler müşteri bıraktıktan sonra boş olarak durağa dönen aracın anahtarını almak istedi. Ancak Çakırmanoğlu buna karşı çıktı.

TAKSİCİLERDEN KURDELELİ PROTESTO
Teröristleri taksiye almayan şoför olay yerinden uzaklaşmak isterken hainler aracı kurşun yağmuruna tuttu. Çakırmanoğlu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Çakırmanoğlu'nun ailesi, akrabaları ve yakınları ölüm haberini gece saatlerinde aldı. Yasın hakim olduğu Çakırmanoğlu'nun evinin dört bir yanına Türk bayrakları asılırken, evin önünde de taziye alanı oluşturuldu. Bu arada evin bulunduğu sokağa da dev bir Türk bayrağı asıldı. Dün İstanbul çapında olaya tepki gösteren taksiciler, araçlarına siyah kurdele taktı ve Şeref Çakırmanoğlu'nun resmini astı. Teröristlere yardım etmediği için canından olan Çakırmanoğlu'nun cenazesi dün ikindi namazından sonra Kağıthane Dereboyu Camii'nden kaldırıldı ve Hasdal Mezarlığı'na defnedildi.

Mahallesine müşterisini bırakan Şeref Çakırmanoğlu (55) durağına dönerken silahlı ve maskeli 5-6 kişi tarafından önü kesildi. Aracını almak isteyenlerden kaçmaya çalışan Şeref Çakırmanoğlu, yakın mesafeden açılan ateş ile hayatını kaybetti.