Kanlı husumet

Aralarında husumet bulunan kuzenler, adliye önünde tartıştı. Biri, diğerine kurşun yağdırdı. Saldırganın kaçış anı ise güvenlik kameralarına yansıdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mayıs 2016 Güncelleme 10 Mayıs 2016, 00:00
Kanlı husumet

İÇİNDEKİLER

Gaziantep'te önceki gün aralarında husumet bulunan 36 yaşındaki Abdullah Koç ve amcasının oğlu 27 yaşındaki Yasin Koç, adliye önünde karşılaştı. Kuzenler arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Yanında bulundurduğu av tüfeğini çıkaran Yasin Koç, kuzenine doğru peş peşe ateş açıp kaçtı. Koç vücuduna isabet eden saçmalarla ağır yaralanırken, bu sırada kaldırımda yürüyen ve cezaevinde hükümlü bulunan oğlunu ziyarete giden 36 yaşındaki Emine Kurt da kurşunlardan nasibini aldı. Silah seslerini duyanların ihbarıyla bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Koç ve Kurt'un sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi. Yasin Koç ise kısa sürede yakalandı. Öte yandan saldırganın kaçış anı ve yaşanan kargaşa, güvenlik kameralarına yansıdı.

KISA SÜREDE YAKALANDI
Adliye önünde kuzenine kurşun yağdıran 27 yaşındaki Yasin Koç, sırra kadem bastı. Emniyet güçleri saldırganın peşine düştü. Koç, kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.