ABD’li kıza tecavüz ettiler

Mecidiyeköy’de 2 sapık, otostop yapan ABD’li öğrenciyi kaçırdı. Boş bir arazide 23 yaşındaki kıza tecavüz eden saldırganlar, gasp ettikleri telefonla kaçtı. Polis, iki zanlıyı kıskıvrak yakaladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mayıs 2016 Güncelleme 03 Mayıs 2016, 01:37
ABD’li kıza tecavüz ettiler

İÇİNDEKİLER

ABD'den eğitim için İstanbul'a gelen 23 yaşındaki I.D., öğrenci arkadaşlarıyla birlikte geçen Cumartesi gecesi gittiği bir partiden tek başına ayrıldı. Mecidiyeköy'de otostop yapan I.D., duran bir araca bindi. Ancak otomobiline bindiği B.Y. (21) ile C.K. (17) tarafından kaçırılan genç kız, Fulya'ya götürüldü. Sapıklar, burada boş bir arazide I.D.'ye tecavüze etti. Saldırganlar, genç kıza tecavüz ettikten sonra cep telefonunu gasp ederek, kızı yol kenarında bırakıp kaçtı. Şoka giren genç kızın hemen polise merkezine giderek B.Y. ile C.K hakkında şikayetçi oldu. Genç kızın verdiği eşkal sonrası harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri bölgede operasyon başlattı.

TELEFON YAKALATTI
Ekipler, Amerikalı genç kızın gasp edilen cep telefonunun Şişli'de bir telefon bayisine satıldığını belirledi. Çalışmalarını derinleştiren polis, kimlikleri tespit edilen B.Y. (21) ile C.K'yı (17) gözaltına aldı. Emniyette ifadeleri alınan zanlılar, genç kızın kendi isteğiyle araca bindiğini ve birlikte olduğunu iddia etti. Yaşı 18'den küçük olan C.K. serbest bırakılırken, B.Y. ise sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.