Kalp acısı

17 yaşındaki genç kız, okulda kalp krizi geçirdi. Hastanede hayatını kaybetti. Acı haberi alan ailesi ve okul arkadaşları sinir krizi geçirdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2016 Güncelleme 19 Mart 2016, 00:00
Kalp acısı

İÇİNDEKİLER

Hatay'da önceki gün Naim Atakaş Anadolu Lisesi öğrencisi Cemre Nur Kaya (17), beden eğitimi dersinde aniden yere yığıldı. Öğretmen Halit Şen, öğrenciye ilk müdahaleyi yaptı. Bu sırada okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler de endişeli ve yaşlı gözlerle Cemre Nur'un kurtarılmasını bekledi. Daha sonra sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine giden ekipler, genç kızın kalp krizi geçirdiğini belirledi. Kaya hemen ambulasla hastaneye kaldırıldı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FERYATLARI YÜREK BURKTU
Hastaneye giden acılı anne Emine Kaya'nın feryatları ise yürek burktu: "Biricik kızım, daha hayatının baharındaydın. Beyaz gelinliğini giyemeden, bu dünyadan göçüp gittin. Sensiz ben ne yaparım. Seni nasıl unuturum." Cemre Nur'un ölüm haberini alan öğrenciler de feryat edip gözyaşlarına boğuldu. 17 yaşında hayatını kaybeden Cemre Nur Kaya'nın babasının kanser hastalığı sonucu hayatını kaybettiği, annesinin ise diyaliz hastası olduğu öğrenildi.